Канал 5 должи на КАН продуксија 350.000 евра

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Tokmu taka! Ova e 100% siguren fact od eden nvrzan razgovor so Misho Kan! Ne znam dali ima nekoj pishano za ova ama ne veruvam! Chovekot si tuzi i naskoro ja ochekuva presudata vo negova polza! Dolgot e za neplateni prava za TV serii i filmovi! Samo shto ova nema da go kazat ili ne go kazale na vestite od ekonomija! Mochkovci! Barav ama nemozam da ja najdam izjavata kade se deklariraat kako najposhtena televizija vo Makedonija! I posle ke chujam poshteno novinarstvo! Kazav na eden prijatel prege mi vrati deka imale i ushte nekolku drugi dolgovi, so golemi sumi!
JA otvoriv temava so nadez deka ke uspeeme da dobieme edna ubava slika za 'PETKA'!

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Знаев дека има нешто матно таму!!!

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.196
Поени од реакции
12.095
Дај некаде извор, економија и бизнис има и на А1, Сител итн...

А вакви чаршиски муабети има во секоја кафана.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Paaa Misho Kan???, mrci muda....350.000 evra???? Sto majka baral da vleguva do 350.000 evra...veke na ...eve 35.000 bi zastanal. Sepak e toa nekoja dubara....ama nekoj izlegol pogolem dubardzija od Misho Kan.....toa ti e toa...:)!!!
Ili gazoza..carsiski muabet...t.e. merenje na masa na kogo mu e pogolem :)!!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Затоа Цветанка Ласкова не искача со нови кичасти тигрести фустани...З ДЈ Горан Кан оди со автобус на настапи...Емиииил! Си се задужил до гуша! Симни се од Протугер веќе еднаш и плати му на човекот! ...да не те кажам на татко ти :)))))

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Дај некаде извор, економија и бизнис има и на А1, Сител итн...

А вакви чаршиски муабети има во секоја кафана.
Ne e charshiski muabet be! OVa e od lichen razgovor so Misho, Jas ne sum baba mi da portaram cel den! Muabetot beshe drug, ova sluchajno go spomena!

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.196
Поени од реакции
12.095
Ne e charshiski muabet be! OVa e od lichen razgovor so Misho, Jas ne sum baba mi da portaram cel den! Muabetot beshe drug, ova sluchajno go spomena!
Знам бе, ова воопшто не е чаршиски муабет! Онака, праевте муабет како зеленат зелките напролет, и одоколу, сосем случајно ти спомена дека овој и овој му борџи пола милион шушки, онака, за промена...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
А што бара оваа тема на политика,или сум го згрешил форумов?

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Знам бе, ова воопшто не е чаршиски муабет! Онака, праевте муабет како зеленат зелките напролет, и одоколу, сосем случајно ти спомена дека овој и овој му борџи пола милион шушки, онака, за промена...
Sega sakash i da ti kazam shto sve se zobreshe na masata, i koj sum jas i zashto mi trebashe Misho i shto barav? Hehehe....! NE! Btw, ne sum jas novinar javno da prenesuvam dezinformacii ili shiram prikazni za nekoj da me chita ili slusha ili gleda! Kazav radi mene, da vidam dali nekoj gi znae drugite prljavi raboti za kanal 5 koi jas ne gi znam. Tolku! I nishto poveke!
Btw, ABC kaj da ja stavam be? Vo dom i semejstvo ili humor? Ili ti mora da bidesh protiv i koga nema shto da kazesh?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па ставија на пример во бизнис и економија,оти се работи за приватен бизнис и солидна економија од 350 000 евра.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom