Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абре човек кој те тера да идеш на сите натпревари??Цената е таа,има 3 милиони народ не си само ти не се секирај...ако не отидеш ти нема да цркнат ...бог да чува кој може ќе оди на сите кој не може нема да оди и готово,и ај според тебе која би била најреална цена??
100 денари е најреална цена за наши услови и квалитет и стандард.

п.с. што мислите нашиве ќе с епласираат на европско? они ќе с емучат а според мене дека сега летна во облаци можно е и да изгубат од унгарија.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Абре човек кој те тера да идеш на сите натпревари??Цената е таа,има 3 милиони народ не си само ти не се секирај...ако не отидеш ти нема да цркнат ...бог да чува кој може ќе оди на сите кој не може нема да оди и готово,и ај според тебе која би била најреална цена??
100денара :smir:

Зборам за наши стандарди, а кој сака нека иди...мене ич не ми е гајле...ќе видиме на 8ми колку народ ќе има во Борис Трајковски ;)
Па да ја видиме реалната ваша цена од 200денари :)

Иначе преноси од гостинските натпревари ќе има само од Босна, другите им биле скапи...Британците побарале 20 000 евра за пренос

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
^да се разбереме,кој мисли да оди тој ќе оди,била картата 200,100 или 50 ден. а тебе изгледа не ти се оди,затоа седи си дома со сладолед во уста и гледај ТВ,ууу извини и сладоледот кошта неколку денари...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
^да се разбереме,кој мисли да оди тој ќе оди,била картата 200,100 или 50 ден. а тебе изгледа не ти се оди,затоа седи си дома со сладолед во уста и гледај ТВ,ууу извини и сладоледот кошта неколку денари...
Да бе, карта 1000ден да ја стаат ти ако имаш желба би одел?!
А после утакмицата да дремиш на камен мост за некој денар, за да се прелебиш до крајот на месецот, дај еднаш бидите реални.
И плус некој имаат желба да одат на сите утакмици на нашите, а не само на една, колку ради реда демек јакиот фан бил на кошарка.
И не сум од Скопје, тоа е плус трошок...ама кој да сфати, само се тепаме во гради.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Знаете што е проблемот? Што КФМ ќе поделат најамлку 2000 до 3000 гратиси плус тие што се знаат со редари вработени во салата обавеазно влагат гага и плус преку вмро и директорот на салаата ќе влезат одреде борј гратис и затоа на нив им е гајле што некој редовно оди на спортски натпревари дали картата е скапа. ете тоа е проблемот кај нас, да плаќаат сите тогаш може помалку ќе се буниме и барем знаеш на што си а вака едни испаѓаат овци други господа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Знаете што е проблемот? Што КФМ ќе поделат најамлку 2000 до 3000 гратиси плус тие што се знаат со редари вработени во салата обавеазно влагат гага и плус преку вмро и директорот на салаата ќе влезат одреде борј гратис и затоа на нив им е гајле што некој редовно оди на спортски натпревари дали картата е скапа. ете тоа е проблемот кај нас, да плаќаат сите тогаш може помалку ќе се буниме и барем знаеш на што си а вака едни испаѓаат овци други господа.
Ете така ќе се дојди до бројката 5999...ама некој уште не го сфатил тоа.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
^а да беше џабе ти сигурно ќе одеше,дај не треси глупости и тогаш ќе бараше сигурно да го поефтинат бензинот..ти да си некој јак фан сигурно не би прашувал за цената на картата но изгледа ова ти прави задоволство на форумов да ги дркаш другите членови со тие твој 200 ден.
Ако не можеш од финансиски гледана точка тоа себе да си го дозволиш,тогаш седи дома и ќути,има кој да оди...

--- надополнето ---

од ова треба да се одвикнеме,никаде на овој бел свет нема џабе,има држави кои се далеку понемоќни од Македонија но сепак се плаќаат карти....
биди сигурен дека ти си поголем господин од тој што не платил карта,едноставно тоа се клошари:toe:Чао

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
Ја незнам шо толку преставува проблем картата од 100 денари,за вистинските фанови на Македонија тоа не би требало да е проблем,ама за тие што одат колку да се фалат после дека биле и да бидат видени таму е проблем...дај бе еднаш нека се разграничи тоа околу влезот...шо е битно колку е и како е,ако сакаш да одиш ќе одиш,ако не никому ништо

А

Анноун

Гостин
за во кладлница 200 денара многу не се , за излегување исто не се многу , ама за кошаркарскиот национален тим се мнооогу . па луѓе бре , еднаш у 2 години играме квалификации , барем за толку не вредат репрезентативците. аман . да е 100 ќе отидат 4000 публика, со 200 пак ќе има 3000 . не за друго , не се ценкаат сите до толку :)

Член од
28 февруари 2008
Мислења
219
Поени од реакции
2
aman be luge sto tema vi e ova kolku e karta malku li e mnogu li e za utakmica od kfalifikacii za ep ke ste platele 200 den,pa sto se raboti za reprezentacija toa e nesto sveto a inace se se plaka pa i ova zatoa postoi i toj prenos za toj sto nema da moze da gleda na tv.i samo za potsetuvanje im gi napolnivte vrekite na srpskite turbo folkeri za niv nisto ne vi bese skapo sega za da pomognete na svojata reprezentacija se vi e skapo epa pogolem sram zdravje a celo vreme kao nesto ja digame nacionalnata svest prasanjeto e so kogo

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
aman be luge sto tema vi e ova kolku e karta malku li e mnogu li e za utakmica od kfalifikacii za ep ke ste platele 200 den,pa sto se raboti za reprezentacija toa e nesto sveto a inace se se plaka pa i ova zatoa postoi i toj prenos za toj sto nema da moze da gleda na tv.i samo za potsetuvanje im gi napolnivte vrekite na srpskite turbo folkeri za niv nisto ne vi bese skapo sega za da pomognete na svojata reprezentacija se vi e skapo epa pogolem sram zdravje a celo vreme kao nesto ja digame nacionalnata svest prasanjeto e so kogo
потполно се согласувам.200 денари е кафе и сок на кеј да се напиеш а за утакмица да гледаш и тоа МАКЕДОНИЈА ногу биле.па кај нас ако нема заинтересираност и без пари да е пак нема да се наполне цела сала.малку офф топик за македонија жени ракометот пред 1 година баражот со австрија специјално бев за скопје прво да гледам фудбал македонија-норвешка па утре дента бев на ракометот.картата беше 100 дена а немаше ни 2000 народ.така да се е до заинтересираноста и најногу до противникот дали ке има публика или не.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
потполно се согласувам.200 денари е кафе и сок на кеј да се напиеш а за утакмица да гледаш и тоа МАКЕДОНИЈА ногу биле.па кај нас ако нема заинтересираност и без пари да е пак нема да се наполне цела сала.малку офф топик за македонија жени ракометот пред 1 година баражот со австрија специјално бев за скопје прво да гледам фудбал македонија-норвешка па утре дента бев на ракометот.картата беше 100 дена а немаше ни 2000 народ.така да се е до заинтересираноста и најногу до противникот дали ке има публика или не.

дали сфаќате дека не се работи за еден натпревар!!! туку за 4 х 200 = 800 денари, и ако брат ми и татко м идојдат израчунај да ја гледам макеоднија од една плата колку ќче оделам

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
дали сфаќате дека не се работи за еден натпревар!!! туку за 4 х 200 = 800 денари, и ако брат ми и татко м идојдат израчунај да ја гледам макеоднија од една плата колку ќче оделам
Ама за Македонија се работи, ако сакаш да ја гледаш, ќе треба после утакмиците да умираш за леб...сепак ако ја имаш желбата парите не се битни, а пари нема :)
Од тука што пишавте пола од вас нема ни да идат, ама ае...

Kajgana Shop

На врв Bottom