Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој да ми појасни што ќе се случи доколку Израел ги победи на Грција и ние имаме 1 победа исто колку и Израел?
Дали ќе се гледа меѓусебен резултат или кош разлика?

Уфффффф... ми олесна, се гледа меѓусебниот дуел... така да ПЛАСИРАНИ СМЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Ај некој да ми појасни што ќе се случи доколку Израел ги победи на Грција и ние имаме 1 победа исто колку и Израел?
Дали ќе се гледа меѓусебен резултат или кош разлика?
Се гледа мегусебен дуел сигурно одиме понатаму поз и напред МАКЕДОНИЈА

Aко не друго ќе го ставаме срцето во 8 брзина уште на 4 натпревари, 5 сосе тој денес со Хрватска.:pos:

НАПРЕД МАКЕДОНИЈОООООООО....СЕКОЈА ЧЕСТ..ОДИМЕ НА ПОБЕДА И ПРОТИВ ХРВАТСКА....

Баш би сакал ние да играме само едно полувреме...:vozbud::vozbud:..Тогаш ќе бидеме прваци во СЕ..

Makedonija Forever....... Odime napredddddd....Pozdrav do navivachite sto ja bodrea i gi nadvikaaa grcite(Fuck greece) pozzz

Го нема ова, дајте валиден линк гледам сега имаше на Канал 5 имало мал конфликт помеѓу навивачите во Полска после натпреварот Грција - Македонија или кога било ?

Го тргнале од "дневник" :toe: Само сликата останала
FEE971583214A54FA83919A210968DD3.jpg

Ова е од "вечер" :
Во доцните вечерни часови, на плоштадот во Познањ, грчките фанови повторно провоцираа, но овој пат се обидоа да се пресметаат со нашите откако се скараа кој е поголем Македонец. Грците сметаа дека тие се Македонци, додека нашите возвратија со пцости кои, интересно, Грците ги разбраа.
- Ние сме Македонци, а вие не сте Грци зашто разбирате македонски - беа зборовите на нашите фанови пред да бидат спречени од полицијата во обидот да се степаат со Грците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom