ako za tebe 1 evro minimum ne e luksuz na den za nekoj shivacka sto zema plata po privatnive modni konfekcii i po 4-5000 den mesecno, toa bogami e luksuz i dokolku doma treba da odgleduva semejstvo so taa plata!не заборавај како е формулирано прашањето. значи дали е ЛУКСУЗ?
каков луксуз е 1 евро???сега дали може да си дозволи некој толку тоа е друго но 1 евро не е луксуз
Ова не ти држи вода ама ич,многу јасно дека ако зима 4-5000 ден плата и да треба да одгледува семејство многу нормално дека ќе си ги остави цигарите нема да пуши и нема да се луксузира ко што викаш тиako za tebe 1 evro minimum ne e luksuz na den za nekoj shivacka sto zema plata po privatnive modni konfekcii i po 4-5000 den mesecno, toa bogami e luksuz i dokolku doma treba da odgleduva semejstvo so taa plata!
shto pravime so strasnite pushaci koi ne mozat ednostavno da gi ostavat!Ова не ти држи вода ама ич,многу јасно дека ако зима 4-5000 ден плата и да треба да одгледува семејство многу нормално дека ќе си ги остави цигарите нема да пуши и нема да се луксузира ко што викаш ти
И ова исто така не држи вода:nenene: :nenene: затоа што никој неможе да ме убеди дека неможе да ги остави цигарите и се е до психата на човекот кога дедо ми на 75 години после долги 40 години пушачка кариера ги остави цигарите значи секој може,остај ти тоа страсни пушачи жими га*ов,и јас пушам али си ја знам границата каде пушењето не ми претставува проблем у буџетот:je: :je: :je:shto pravime so strasnite pushaci koi ne mozat ednostavno da gi ostavat!
po sekoja cena gi konzumiraat .sekogas pri raka imaat nekoe shishe alkohol i cigari.zar toa ne e luksuz . udiranje so glavata vo zid e toa !!!