Дали цигарите се луксуз?

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
izjasnete se so mislite za cigarite dali se luksuz ili ne i objasnete zosto taka mislite

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
не е луксуз!!!секој што пуши си се снаоѓа да дојде до цигари.е сега дали тоа се одразува врз неговиот буџет зависи колку пуши,но во секој случај не е луксуз,тој што има повише пари ке си пуши малборо а тој што има помалку ќе си пуши родео а тој што нема ќе се гребе)

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
luksuz i toa golem .poshto ne sum pushac i zatoa moze taka zboram. no dokolku pusham i treba da odvojuvam minimum 1 evro za cigari toa e mnogu.

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
luksuz i toa golem .poshto ne sum pushac i zatoa moze taka zboram. no dokolku pusham i treba da odvojuvam minimum 1 evro za cigari toa e mnogu.
не заборавај како е формулирано прашањето. значи дали е ЛУКСУЗ?
каков луксуз е 1 евро???сега дали може да си дозволи некој толку тоа е друго но 1 евро не е луксуз

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Како може да биде луксуз нешто што ти го скратува животот?Нека си е скапо колку сака,луѓето треба да не ги купуваат,или па да ги намалат количините што ги пушат.

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Не знам дали се луксуз,ама едно знам..ЛОША НАВИКА се! А јас толку многу сум навикната....

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Теорија на релативитет на Ајнштајн-се е релативно па така и ова.
Немој некојд а рекол штетно ова она, а не е штетно у кафана коа некој ќе се направи ќумез и после иде на чистење.

Аман не ми отворајте уста на оваа тема ќе се убијам од куцање зашо!

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
не се луксуз,на кој му се луксуз нека не пуши

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Луксуз нелуксуз, најглупа работа на свето се..Џабе фрлање пари..
Сепак мислам дека во денешно време голем луксуз се.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Се луксуз...оти? Оти во ден има некој шо пушиТ по 3 кутии и то нејќит обични цигари. Мора да с енекои јака марка...е, нема така. А ако собериш неделно колку трошиш за тие пусти цигари..

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
i ja mislam deka ne se luksuz ali...aj soberi gi nedelno ili mesecno kolku ke portrosis za cigari?ama ne mi e krivo so gi davam :nenene:

N

NeMiRnA

Гостин
Cigarite definitivno se luksuz,ne e isto da pusis od 35 den i poskapa cigara...Kako i da e ne sum pusac,no vo okolina imam mnogu...Koga ke se sobere se kolku pari izleguvaat na kraj,se doaga do zaklucok deka se luksuz,a nastrana e toa sto se stetni...Nemozam da sfatam,ednakvo mi e kako da si vitkam 10 denarki i si gi goram pred nos...losa navika...

Kajgana Shop

На врв Bottom