Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
Дете, почна да претеруваш, па и дрзок стана. Ај направи скринкеп од видеото што го постираше и обележи ми на сликата каде гледаш Штора на тенковите.

Да те поштедам од трудот - нема да најдеш. Друга работа е што треба малку да научиш да комуницираш - не мислам тука на манири, туку на основно примање и обработка на информации, со што очигледно имаш проблем - ако цел свет, па и самите Руси велат дека во Грузија не се употребени Т-90, чукни си ја малку главата и види каде ти грешиш, оти грешката сигурно не е кај нив.
Ти грешиш јас не ти си глуп што не го признаваш поразот.
Еве ти,и гледај

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Ти грешиш јас не ти си глуп што не го признаваш поразот.
Еве ти,и гледај
Многу добро видео за Т-90, фала што го сподели. Сега уште да го најдеш истиот тенк на претходните видеа.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
Многу добро видео за Т-90, фала што го сподели. Сега уште да го најдеш истиот тенк на претходните видеа.
Абе далтонист па нели го гледаш истиот тенк е со против кумулативните плочки и двете црвени очи ШТОРА.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Малце офф

Инаку купив елече 5.11 за урбани дејствија.

А еве што се собира

Исто вакво како на видеото

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
Малце офф

Инаку купив елече 5.11 за урбани дејствија.

А еве што се собира

Исто вакво како на видеото
ХЕХЕ браво бе брат убаво нешто

--- надополнето ---

Еве нешто нова што најдов на интернет.
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=6C25DC0B5EF0CA4AA156619895903276
Ајде бујрум и прочитајте.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
С

Спенсер

Гостин
Како бе не им требаат шлемовите, сигурно не ги носат безпотреба. По твојата логика не им требаат ни пацирите...
Панцир - задолжително :)

Шлем... може и без него/ многу грди шлемови се овие,не им личат... :)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Панцир - задолжително :)

Братче коа се иде у акција не се гледа дали се грди или убави. Секоја заштитна опрема е добредојдена. Не идат на модна писта е*ате, идат да се пукаат. :)

T

Tetro

Гостин
Верувај, некои имаат фаци погрди и од шлемовите. Така да, подобри се кога ги носат шлемовите.
Уствари, шлемовите дали се грди или не, тоа е небитно. Битно е да штитат, тоа е заштитна опрема, не моден детаљ.

С

Спенсер

Гостин
Верувај, некои имаат фаци погрди и од шлемовите. Така да, подобри се кога ги носат шлемовите.
Уствари, шлемовите дали се грди или не, тоа е небитно. Битно е да штитат, тоа е заштитна опрема, не моден детаљ.
Тоа да,ама конкретно за акцијава... Али ајде,сепак се заштитна опрема :)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Вака,за многу од вас тука ова ќе биде смешно и ќе ме направите глуп,ама јас да прашам.
Имам слушнато за специјалната единица Волци(мојата омилена btw) ги викаат волци бидејќи кога влегуваат во некој објект или населено место завиваат како волци.
Е некој што е постручен да ми расветли дали е вистина или не.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Вака,за многу од вас тука ова ќе биде смешно и ќе ме направите глуп,ама јас да прашам.
Имам слушнато за специјалната единица Волци(мојата омилена btw) ги викаат волци бидејќи кога влегуваат во некој објект или населено место завиваат како волци.
Е некој што е постручен да ми расветли дали е вистина или не.

Не сум ја стручен ама вајстина е внучко. Да му веруваш на дедо. Лавовите рикаат ко лавови кога влагаат, а тигрите ржат ко тигри. Исто така и скорпиите кога влагаат у населено место почнуваат да боцкаат по све и свашта. :) И желките исто така вадат звук на мажјак за време на полов однос

Kajgana Shop

На врв Bottom