- Член од
- 3 јуни 2007
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 1
Пази гледај каква слика има сигорно е кик боксер =) хахахха
Ма остај што е кик-боксер, не гледаш дека е педер. Му викаат дека ќе го ебатПази гледај каква слика има сигорно е кик боксер =) хахахха
Сто бе киндер секое влагање на сервер ме замара читер,читер и после јас досаден.А мене он не ми е досаден ???
А ова е Wacky откако го фативме јас буги и ивер како игра на кгн2 со уште 2-двајца си го местат ранкот ...
Да бе да, јас немам друга работа, ќе местам ранк, тоа време не бех јас на компјутеро, брат ми беше, и не играше цс и седнах јас, и флевам на кгн2, и гледам ајверсон, лудиот коњ, буги и уште некој беше.. и ми викат нешто да излезат да сум играл јас, и јас се збунив, и сватив дека нешто не е урет... А да, може некој со мојот ник местел ранк, и лудиот коњ сликал... кога не ми го враќат слотот ке има збрки! Ако може да ми се врати слотот ....hahaha da so [csl]clear i [hW]Freaks taka nesto bea ajt pozzz i mwa do Wachy
Добро ако не си бил ти тој зашто кога ти зборевме дека си играл ти, ти се нервираше и после стави nick majkamu na Lud!0t k0nj. или тоа пак бил брат ти, а ?Да бе да, јас немам друга работа, ќе местам ранк, тоа време не бех јас на компјутеро, брат ми беше, и не играше цс и седнах јас, и флевам на кгн2, и гледам ајверсон, лудиот коњ, буги и уште некој беше.. и ми викат нешто да излезат да сум играл јас, и јас се збунив, и сватив дека нешто не е урет... А да, може некој со мојот ник местел ранк, и лудиот коњ сликал... кога не ми го враќат слотот ке има збрки! Ако може да ми се врати слотот ....