СКРИНШОТ - Screenshot!

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1
Пази гледај каква слика има сигорно е кик боксер =) хахахха

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1

Еве пак за dA.crew! или сеа ке речат со Jacky сум идел по форуми и сум го насол читов па пак сум добар ??

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
којн ама и ти веке си досаден ....секој пост види da.crew! види...дај не ја стегај мислиш очите ти ги извадиле , спуштете ја топката!!

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1
Сто бе киндер секое влагање на сервер ме замара читер,читер и после јас досаден.А мене он не ми е досаден ???

А ова е Wacky откако го фативме јас буги и ивер како игра на кгн2 со уште 2-двајца си го местат ранкот ...

Член од
12 март 2008
Мислења
145
Поени од реакции
7
Сто бе киндер секое влагање на сервер ме замара читер,читер и после јас досаден.А мене он не ми е досаден ???

А ова е Wacky откако го фативме јас буги и ивер како игра на кгн2 со уште 2-двајца си го местат ранкот ...

hahaha da so [csl]clear i [hW]Freaks taka nesto bea ajt pozzz i mwa do Wachy :D

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
hahaha da so [csl]clear i [hW]Freaks taka nesto bea ajt pozzz i mwa do Wachy :D
Да бе да, јас немам друга работа, ќе местам ранк, тоа време не бех јас на компјутеро, брат ми беше, и не играше цс и седнах јас, и флевам на кгн2, и гледам ајверсон, лудиот коњ, буги и уште некој беше.. и ми викат нешто да излезат да сум играл јас, и јас се збунив, и сватив дека нешто не е урет... А да, може некој со мојот ник местел ранк, и лудиот коњ сликал... кога не ми го враќат слотот ке има збрки! :mad: Ако може да ми се врати слотот ....:toe:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420

ПС - никот ми е Shkljerim (Шкљерим :pos2:) ... па уште кога кажав дека сум од кондовА се плашеа воопшто и да се посомневаат дека сум читер а не па да спомнат :pos:

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1
Да бе да, јас немам друга работа, ќе местам ранк, тоа време не бех јас на компјутеро, брат ми беше, и не играше цс и седнах јас, и флевам на кгн2, и гледам ајверсон, лудиот коњ, буги и уште некој беше.. и ми викат нешто да излезат да сум играл јас, и јас се збунив, и сватив дека нешто не е урет... А да, може некој со мојот ник местел ранк, и лудиот коњ сликал... кога не ми го враќат слотот ке има збрки! :mad: Ако може да ми се врати слотот ....:toe:
Добро ако не си бил ти тој зашто кога ти зборевме дека си играл ти, ти се нервираше и после стави nick majkamu na Lud!0t k0nj. или тоа пак бил брат ти, а ?

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Доста се карате,ке биде тргнат ранкот па ке им се здосади.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Да, мислам дека треба да се тргне ранкот..
Луди, јас се нервирах оти некој играјал со мојо ник..
А тоа што некој ставил ник на лудиот коњ мајка му не ме мешај мене, пошто немам појма јас со тоа.. А и не реков дека брат ми играше со мојо ник на кгн2..

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
ах бе трол.... мислам дека си го променил малку претходниот пост...
а како второ како те фатиле:)?

Член од
22 април 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
hahhahahahahahhahahahhahahahahhahahahahha ne mozam da prestanam da se smeam ko lud coek ne ko konj kakvi nickovi ste fatile majka mu na ludiot konj i ludiot konj AAAAAAAAAAAAAaaaAAAAaaAaAAhahhahahaHHAHAHAHHAhahhahahah

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1
Хаха види го овој мисли мене ме фатиле :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom