СКРИНШОТ - Screenshot!

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Инаку ова беше на кајгана серверот.....
Леле колку се курчам кога ќе видам некој како ми соли памет еј!!!!!!

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
ако не се заебаваш :

2 страна на темата скриншот или одиш imageshack.us ја аплоадираш и ти дава неколку линкови , го копираш крајниот и овде го пастираш така ... linkot....[IMG] и ок.

ако се заебаваш :

.!. :pos:

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
Ајверсон не те сваќам зашто се буниш кога дечкото си направил 3 убиства сите 1 хит хедшот и што?!?!?Ти немаш направено??А и да не е на кајгана серверот големото чудо..

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
пер ај за цела рунда.. . ама види 3цата еден по еден , фактички тој у rush бил и пред него 3 ца и тој само по 1 хит... sry ама мене ми стана чудно. .. дај боже да грешам ред. . и ај доста, за да не ме банират од темава :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Imam napraveno >700 dmg..so noz..ama ne znam kako da stavam slika..help..?:D

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Imam napraveno >700 dmg..so noz..ama ne znam kako da stavam slika..help..?:D
абе види малку погоре .
Ајверсон кажа ама ај ќе повторам.
Одиш на www.imageshacks.us и имаш таму upload и ја бираш сликата и чекаш 1 мин да се аплоадира и потоа ја како што кажа Ајверсон ја копираш адресата на сликата и каде што треба да испратиш мислење има едно како планина и тука ха ставаш адресата на сликата и готово.
Или кога ќе се аплоадира сликата кликаш на незе и ќе ти се зголеми и ја копираш и пасте и готово.Се надевам дека свати:smir:

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
пер ај за цела рунда.. . ама види 3цата еден по еден , фактички тој у rush бил и пред него 3 ца и тој само по 1 хит... sry ама мене ми стана чудно. .. дај боже да грешам ред. . и ај доста, за да не ме банират од темава :)
Ова ќе кажам само.
Ниту сум некој играч којзнае каков, ама ова онака случајно се случи. Отидов во базата на кантерите и двајцата одеа и некако што знам среќа имав и со еден куршум ѓи отепав а третиот дремеше во база не реагираше и него го погодив.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Хаха се здивел кантеров. 780 дмг бе хеј...

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Абе зошто ја тргна таа сликата ЅВЕРСКА беше со 780 дмг со нож

Член од
21 јуни 2007
Мислења