detali , vo sto si vlegla , kade kako , izleze li ...imas li uste nestoШто значи ако сонуваш дека сe околу тебе е разурнато?? :/
Најпрво видов дека училиштето во кое што учев е разурнато и потоа одеднаш се околу мене било разурнато, но не само местото на кое што бев туку цел свет воопшто бил разурнат и сум мислела дека е крај на светот... и толку беше....detali , vo sto si vlegla , kade kako , izleze li ...imas li uste nesto
vistinskoto ucenje e na drugata strana... toa uciliste ako e razruseno , znaci deka ti e srusen duhovniot napredok, ne mozes da ucis , ne mozes da napreduvas , isto kako i cel svet da e srusen...za tebe..ako nema napredok i ucenje na drugata strana , togas e tesko ili recisi i da nema i na ovaa(budnata ili svesnata) strana...ama toa e momentalna situacija , za tebe licno , ne se plasi , tuku razmisli sto sakas da postignes vo zivotot i kako ...Најпрво видов дека училиштето во кое што учев е разурнато и потоа одеднаш се околу мене било разурнато, но не само местото на кое што бев туку цел свет воопшто бил разурнат и сум мислела дека е крај на светот... и толку беше....
Се е само сон,продужи даље.Ти го контролираш животот,не соновитеНајпрво видов дека училиштето во кое што учев е разурнато и потоа одеднаш се околу мене било разурнато, но не само местото на кое што бев туку цел свет воопшто бил разурнат и сум мислела дека е крај на светот... и толку беше....
Ахам...фала позз!vistinskoto ucenje e na drugata strana... toa uciliste ako e razruseno , znaci deka ti e srusen duhovniot napredok, ne mozes da ucis , ne mozes da napreduvas , isto kako i cel svet da e srusen...za tebe..ako nema napredok i ucenje na drugata strana , togas e tesko ili recisi i da nema i na ovaa(budnata ili svesnata) strana...ama toa e momentalna situacija , za tebe licno , ne se plasi , tuku razmisli sto sakas da postignes vo zivotot i kako ...
poz!
Така е!Се е само сон,продужи даље.Ти го контролираш животот,не соновите
..eve vi primer za ucenje vo onostranoto...tamu ne vodat cesto ... a retko se slucuva da gi zapomnime celosno sonovite...kako i da e tie ostanuvaat zapisani vo energetskoto telo,taka da porakata i poukata ja imame samo ako mozeme da dopreme do nea koga ke ni treba....I jas sum pod vlijanie na svezi sonista od nokeska , ke se obidam so vasite :Ona sto go gledas e ona sto stoi pred tebe , ona sto te ceka ...toa e skolo ucenje , preku igra , seriozna i postapna...cesto lugjeto sto gi srekjavame vo skoloto(profesorite) ne se tie sto gi gledame , tuku nekoj od visata hierarhija zema nivni oblik za da moze polesno da ni prijde i da go prifatime...ne e ednostavno , angel ili svetitel da izleta pred tebe, ne moze sekoj da go podnese toa....znaci ne si sam vo toa skolo , ima i drugi , poznati i nepoznati , ona sto momentalno go rabotis(ucis) go sfkjas kako nekoj vid igra(kako sah na primer) borba pomegju svetlinata i temninata , ti si na stranata na svetlosta(belata) ama i tamu ti treba zastita ...cesto se slucuva nekoj sto ima golem potencijal , da bide napadnat na drugata strana od nesto(mracno)so cel da go preplasi ili nesto slicno , za da se trgne od toj pat...znaci kazano ti e deka simbolot vo koj veruvas navistina te stiti , toj ti e glavnoto oruzje vo igrata i vo zivotot...pocituvaj go i cuvaj go i nosi go(kako sto si zaklucil)...toj razgovor so ostanatite , toa ti e ona so koe si soocen vo sekojdnevieto...nepoznavanjeto i nerazbiranjeto na drugite za ostanatite neanucni nacini na lekuvanje i voopsto nemateijalisticki pogled na svet, toa ni e zaednicki problem...Сонот се одвиваше во школо, чуството беше многу пријатно. Во сонот имаше другари/ки со кој некогаш сум учел заедно.
Отпрвин професорот не беше присутен потоа дојде, и кога дојде јас и еден другар ќе игравме шах и почнавме да ги
редиме фигурите ги наместив сите или скоро сите мои фигури не се сеќавам точно, освен кралот , знам дека играв со бели фигури
и полето на кое требаше да го наместам кралот беше бело иако во реалноста ако играм со бели фигури кралот ќе е на црно поле, но тоа
не е важно. И го зедов кралот во рака за да го ставам на полето но одеднаш на полето се појави симбол на тоа поле односно оној симболот
на светлината. Јас носам такво симболче кое служи како амајлија за заштита од ниски енергии и е со возвишена енергија во себе, но обично го носам само кога спијам, се носи околу врат, затоа што многу често во ноќта се случува онаа така наречено казење на сенки, и слични негативни енергетски влијанија, ова го напишав за да може полесно да биде протолкуван сонот.
И кога се појави симболот на полето тука беше професорот и другарот со кој требаше да играме и малку понастрана и целиот клас, и тие го видоа симболот и разговаравме
за начинот за третирање на нетолку сериозни здраствени проблеми, знам дека јас зборував за алтернативен односно духовен пристап а тие за класичен
медицински пристап.
И потоа некој рече дека симболот функционира само после 12 часот навечер за време на ноќта, не знам кој беше, но тој глас звучеше многу пријатно, и ми остави силен впечаток.
Потоа сонот заврши, чуството за време на целиот сон беше многу убаво. Инаку јас од сонот заклучив дека тоа симболче треба секогаш да го носам не само кога спијам.
Би бил благодарен кога би дале толкување на сонот посебно од metatron и од секој кој има некакво знаење за толкување на сонови.
Ова е чудесен сон кој ти кажува дека си заштитен и чуван и имаш причини да бидеш среќен! Очигледно си свртен кон духовното- немам многу што да кажам само дека си исклучителна личност со исклучителни вредности и се надевам дека имаш силно влијание на луѓето окоу тебеСонот се одвиваше во школо, чуството беше многу пријатно. . .
Алисо, ќе напишам детал по детал што мислам па после ќе сумираме.epa vaka... prvpat pisuvam ovde bidejki nez imav nekoj mn zaebani sonovi koi nekako se povrzani i me plasat i macat vo posledno vreme pa ako moze nekoja pomos plz help
a sve e povrzano so cigari jas i decko mi ... ... mn zaebani sonista uvek sonuem a stav mi e bidejki skoro sekogas se ostvaruvaat plz heeelp znacenje kazete mi ... fala odnapred bub
Пиењето кафе е друштвен ритуал- се седи и се оговара. Можеби сметаш дека другарка ти прави нешто што не е морално (го изневерува дечко и), или ти имаш симпатии кон неа но врската меѓу вас не е можна, можеби бидејќи другарот со кој си разговарал е заинтересиран за неа.ја сонував како се шетам у парк и идам да се видам со една другарка и се дешава типкава ми вари кафе у сред парк и несакајќи го буткам кафето......