Дискотека Парк - Охрид

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Свечено отворена дискотеката „Парк“ во Охрид

Над 1500 луѓе присуствуваа на свеченото отворање на дискотеката „Парк“ во Охрид. На прв поглед „Парк“ воодушевува со просторот, функционалноста, со детали, одличен звук и фантастичен амбиент пропратен со безброј светлечки и други ефекти.

Дискотеката за 4 годишни времиња, како што е заштитниот слоган на „Парк“ навистина ќе биде жешка дестинација ова лето. Овој објект во кој се вложени прилично средства дефинитивно е еден од најрепрезентативните во земјава. Едноставно „Парк“ изгледа светски...

На влезот од дискотеката ќе ве пречекаат хостеси и професионално обезбедување кое речиси е незабележливо. Внатрешноста е осмислена со стил до најситните детаљи. Вентилацијата функционира беспрекорно па речиси не се чувствува чад...

На отворањето на микс пултот беше Dj Јуксел, а атмосферата на моменти кулминираше во делириум. За дополнителен штимунг се погрижија професионални танчерки, а најжешко беше на подиумот...

Јас немам негативна забелешка за местово, навистина е супер! Покрај наведениве работи од текстов ми се допадна и тоа што има посебен дел за влез и посебен за излез, па така нема да се создава гужва и непријатни ситуации.
Верувам дека летово Парк ќе биде место каде најмногу ќе се собира народ, според мој вкус е супер.​
Ајде впечатоци:vozbud:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ја бев на работа тогаш :(
Малер ама кај да е летово ќе одам да видам шо е како е :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
1 километар после тоа мостот кај полицијата (кај чамците џандарски) :)

Него шо е ова у Охрид, сите келнери струмичани. :pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Него шо е ова у Охрид, сите келнери струмичани. :pos:
Не знам од кај биле, ама да додадам дека и персоналот беше одличен. Еден намуртен келнер не видов, кој од кој расположен, насмеан, разигран. Не знам бројка ама беа доста, па најверојатно затоа и беа релаксирани.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Штета шо не ојдов...ниеден од другариве не ми идаше...
ама секој шо го прашав не кажа лоши зборови за дискотекава..
ке има доста голема шема таму летово:vozbud:

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
A 18+ e park sea ili onaka ko porano, koj sakat si ojt?

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
дур да влезеш ќе се отрезниш :)

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Требит да имаш врски да влезиш, иначе ќе си чекаш едно 2324332 сати.мухаха

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Супер е у Парк, супер атмосфера, персонал исто, а какво чекање? Никогаш немав проблем на врата, а немав ниту пак врски, се влегуваше нормално. Се на се супер беше и веќе ми недостигааа:helou:

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
да не постоеше местово ке требаше да се измисли..стварно летово си поминав најекстра во парк....и сеуште е најжешката дестинација во охрид!!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Единствена дискотека шо ја признавам у Охрид. А да и нереално многу келнери

Kajgana Shop

На врв Bottom