M
MIL
Гостин
Дали може некој да ми каже , што значи да сонуваш како се бакнуваш цела ноќ со девојката страстно , и да се држиш за раце цела ноќ тоа сонував.... Благодарам однапред :smir:
дека ти несдостасува и сакаш многу, исто така може да е наплива на страст во сонот се случува.Дали може некој да ми каже , што значи да сонуваш како се бакнуваш цела ноќ со девојката страстно , и да се држиш за раце цела ноќ тоа сонував.... Благодарам однапред :smir:
Би сакал да слушнам мислење за два сона кои ги сонував последниве денови:
1. сонував како јас седам дома, спијам на креветот и одеднаш многу црни, големи пајаци почнаа да ме лазат. после тоа се разбудив.
2. сонував како возам јас возам автобус, а во него се наоѓаат само членовите на моето семејство. Не се сеќавам баш многу јасно, но мислам дека стигнавме на некое место, негде застанавме и понатаму незнам што се случи.
првиот сон, нешто ново ќе научиш или постигнеш во животот, исто така може да значи и некаква промена а во крајна линија може да е само како резултат на одбојност кон училиштето или сеќавање на школските денови.Сонував два чудни сонови.
Првиот како се наогам во некое непознато училиште со мојата мајка и за момент се искрадов кон дворот и сакав да пишам порака на некоја личност за да ја видам и пред да ја пратам се разбудив.
Другиот сон беше како стојам од страна и набљудувам две сестри како се шетаат низ шума и излегуваат на пат и во еден момент постарата сестра исчезна.(Инаку со постарата не сум во баш најдобри односи)и веке наредниот ден дознавам дека била мртва.Плачејки отидов на местото кај што била погребана а со мене беше постара личност.Во рацете носев бело суштество кое не можам да го опишам.Го видов девојчето веке во ковчег под земјата а и лицето и се гледаше.Почнав да зборувам со нејзината мајка и да и кажам шо се случило со неа последниот ден.И за момент таа ми рече дека ке отиде да заврши некои работи и тогаш се разбудив.
незнам што би требало да значи датата останува да видиш на тој датум што ќе биде за секој случај запиши го датумот да не заборавиш може нешто навистина ти носи, е сега според некоја моја логика ако нешто стирнати била ведара и насмеана на сон би требало датумот да значи нешто убаво ако е тажна тогаш нешто неубаво.Не можам да се сетам точно што како беше сонот, но моја роднина поточно мојата стрина постојано ми ја побтараше датата 9.10.2010 некакво објаснување?
Победена душманка, спречена во своите злодела. Супер на сон да убидеш змија или да ја видиш мртва е период на успеси и во кариера и во љубов.Девојка трансформирана во пресечена змија?! :jaj:
Само едно не сватив во твојот пост дали на сила си го сонувал сонот односно дали воопшто си го сонувал или нешто на сон си употребил сила?Сонував како повраќам едно 15 минути срчи, остар порцелан ко да сум јадел филџани за кафе...
Одвратно беше али го сонував со сила зашо интересно ми беше некако...
И звукот на тоа срчите као ми искачаат од уста, па ќе ми се заглави некоја па ја ркам...
И, шо е нај интересно, не се расеков ич -.-
А болеше -.-
Сум полудел, или има разумна страна од сонов? о_О
Јок ,"тој те мисли затоа го сонуваш"???
:/ није да није могучеЈок ,
Што ти е во подсвест тоа сонуваш.
Освем ако не сте телепати што чисто сумљам, није:/ није да није могуче
Чудно ама за прв пат ever сонував еден друга..не баш другар сега ама се дружевме едно време и така поради една глупа работа се оддалечивме еден од друг а иначе се дружевме многу време и најдобар другар ми беше може да се каже.Сега во сонов го сонувам како јас и он се возиме на мотори некаде по некој двор огромен и мислам дека беше школски двор.Беше темница надвор а јас му викам ај уште малку па ке треба да идам на час бизнис имам ке ни заклучува оцени.А бизнис имав 5 за крај на година само што професорот многу се мислеше за неа.Имав слабо прво полугодие и сега не беше сигурен дали да ми стави петка на крај и последните неколку часа у школо се мислеше дали да стави или не.И јас и другар ми така се возиме и си викам ај бе кој ке иде на бизнис ај не идам ке се возиме со моторите и се смеевме пеевме заедно ко луди.Стварно супер си поминувавме.И у еден момент ме префрлува сонот како влегувам во училница.Сите се вртат по училна праат муабет некој и јас влегов и седнав во прва клупа ама десно од професорот....не се гледаше баш најдобро од кај него.И некое чудно чуство у стоматот најверојатно страв зашто не ја научив последната лекција.И он у тој момент вика ајде кој ке ја повтори последната лекција зашто како што знаете реков да си ги учите и последниве лекции иако повеќетп имате сигурни оцени.И вика ајде да видиме кој ке повторува денес и го листа дневникот и нормално како и реално што си е он застанува кај мене во дневникот и ја гледа оценката и се мисли, се мисли и на крај вика ајде Сашо (јас) ти ке ни ја повториш последната лекција.Јас седам така збунет и ништо не викам а он само си збори нешто со учениците и чека да почнам.И поминуваат некои 5 минути одприлика а јас несакам ни да отворам учебник иако дава така да се одговра и да се потсетуваме.Некои и читаат од книга па ги прима тие одговори.И јас така седам и несакам да зборам.И у тој момент он вика значи сашо ништо.Ок ова е еден голем минус и ке ти ја намалиме оцекната на 4.Како камен од срце да му падна.А јас мртов ладен.Не ме интересира воопшто.Во себе имав и јаки идеи како да се оправдам и некако бев сигурен дека ке функционираат ако пробам така ама несакав.На сите им попушта така и 100% ке имав петка ама јас бев некако Депресивен многу у тој момент и несакав да се борам за мојата оценка вооптшто.Некои други мисли ми беа на памет а неможам да се сетам што.Незнам зашто така сонот нагло ме префрли од моторот па во училница.Со тој другар исто на таков начин завршивме и несакав ни да пробам да се борам да го задржам другарството.Не беше ничија грешка едноставно се оддалечивме ама мене како да ми беше сеедно што ке биде после и едноставно оставив да се деси.Истото ми се случи во сонот и со бизнис оценката.НЕ ми е јасно зашто овие работи у ист сон?КАко си се најдооа во мојата глава и ми пратие некоај порака...Алооооооооооооооооо треба да се бориш за тоа што го сакаш ако сакаш да го имаш!!!!! Или нешто слично...
односно спрема тебе е построг, а тоа е затоа што видел потенцијал во тебе. Обично професорите во таквите гледаат предизвик и секогаш сакат да ги тестираат по темелно. уживај, ќе биде, се ќе се среди..На сите им попушта така и 100% ке имав петка ама јас бев некако Депресивен многу у тој момент и несакав да се борам за мојата оценка вооптшто.