Како ќе изгледа вашето бебе?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
im019.jpg

Кјут...ова од мене перверзново го наследил злато на мама..нема гени на татко му и подобро да нема :pos:
na tato pijanicta na mama ebacut :pos:

Zvonimir Skvarca & Daniela Hristova your future newborn will look like this...

im009.jpg

Андреа Тасевска & Филип Петрушев your future newborn will look like this...

im016.jpg

Andrea Tasevska & Filip Petrusev your future newborn will look like this...

im019.jpg
Oва повеќе ми изгледа дека ќе е :pos:

аууу па работело и со кирилична подршка?
Божидар Трпков & Анастазија Дамевска your future newborn will look like this...

im020.jpg

ова 100% на тато дркач :drk:

аууу па работело и со кирилична подршка?
Божидар Трпков & Анастазија Дамевска your future newborn will look like this...

im020.jpg

ова 100% на тато дркач :drk:

Пфффффффффф,знам ја шо праам.По фраерски е на кирилица.Без Ж,Ш,Ѕ...не ја бива работата,грешно бебе ќе ти даат:pos:

Eden 90God starec Otishol da mu se pofali na Svojot Doktor: Znaete, nikogas ne sum se chustvuval dobro. Imam 18God nevesta koja nosi moe dete! Shto mislite za toa? Doktorot Podrazmislil malku shto da mu odgovori pa rekol : Ednas eden moj Prijatel bil na lov, pa namesto da ja zeme Puskata vo brzanje go zemal Cadorot. Pa taka namesto da puka so puskata pukal so cadorot i ubil zajak! Pa Sto mislite vie za toa,?- Nevozmozno - odgovoril starecot , mora nekoj drug da go ubil zajakot!- Na Toa doktorot Vozvratil - Da tokmu toa I jas sakav da go kazam!

Eden 90God starec Otishol da mu se pofali na Svojot Doktor: Znaete, nikogas ne sum se chustvuval dobro. Imam 18God nevesta koja nosi moe dete! Shto mislite za toa? Doktorot Podrazmislil malku shto da mu odgovori pa rekol : Ednas eden moj Prijatel bil na lov, pa namesto da ja zeme Puskata vo brzanje go zemal Cadorot. Pa taka namesto da puka so puskata pukal so cadorot i ubil zajak! Pa Sto mislite vie za toa,?- Nevozmozno - odgovoril starecot , mora nekoj drug da go ubil zajakot!- Na Toa doktorot Vozvratil - Da tokmu toa I jas sakav da go kazam!

АБЕ А СЛИКА ОД БЕБЕТО......:bilokojzbor::pos2::bilokojzbor:

И кај мене мишелинката се појави :pos: :pos: :pos:

Attachments

• im009[1].jpg
    im009[1].jpg
    19,4 KB · Прегледи: 201
Нема што да се мачам да гледам, кога знам како изгледаше кога беше бебе моето...

im025er1.jpg

Lele so ke bese ova uste od malo so zmii da si igra i kapi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom