jas nemam takvi informacii. ako znae nekoj neka piseKe ima li gostuvanje na navivaci na ljuboten vo Prilep za barazot protiv Kozuv?
epa super cim e prv da se nadevamo deka ce vleze u 2ra pa ponekoe vreme i u 1va liga zasluzue najstariot makedonski klub da se vrati na starite patekihttp://www.kiss.com.mk/mak/novosti1.asp?id=8512
Љуботен моментално е прв у трета лига-запад, има исто бодоој со Ринеа од Чајле(Гостивар), и има амбицие за влез у втора лига. Ај да се надеамо дека од догодина ќе имамо нов второлигаш од Тетово, па за 2 године зошто не и прволигаш Добро е што нема квалификацие сега за у втора лига, па би можело директно да влеза...
i mene mi kazuele postarite koj biln poln stadionot koj igral ljuboten ali bile vreminja i ja se nadevam za nekolku godine da go gleamo gradskoto derbi Teteks-LjubotenИ тоа како би сакал Љуботен да се врати у втора лига и да зачекори по старите патеки...Постариве ми имаа кажуано дур играл Љуботен у тогашната Југословенска лига старион стадион бил преполн и имало некој што од дрво га глеале утакмицата...Би сакал уште еден македонски тим од Тетово и како најстар во Македонија да заигра у повисок ранг отколку што е сега и ка некогаш да глеамо градско дерби Тетекс - Љуботен
Дај боже...И ја се надевам на истото,ама остануе времето да покажеi mene mi kazuele postarite koj biln poln stadionot koj igral ljuboten ali bile vreminja i ja se nadevam za nekolku godine da go gleamo gradskoto derbi Teteks-Ljuboten
брацо ако има земено љуботен нема никаков сомнез влагаа у 2ра лигаЌе се врати не се секирај...ка што знаем Брацо го има земено и Љуботен (ако ништо друго барем да го врати у прва лига ка Тетекс)