Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas nemam takvi informacii. ako znae nekoj neka piseKe ima li gostuvanje na navivaci na ljuboten vo Prilep za barazot protiv Kozuv?
epa super cim e prv da se nadevamo deka ce vleze u 2ra pa ponekoe vreme i u 1va liga zasluzue najstariot makedonski klub da se vrati na starite patekihttp://www.kiss.com.mk/mak/novosti1.asp?id=8512
Љуботен моментално е прв у трета лига-запад, има исто бодоој со Ринеа од Чајле(Гостивар), и има амбицие за влез у втора лига. Ај да се надеамо дека од догодина ќе имамо нов второлигаш од Тетово, па за 2 године зошто не и прволигашДобро е што нема квалификацие сега за у втора лига, па би можело директно да влеза...
i mene mi kazuele postarite koj biln poln stadionot koj igral ljuboten ali bile vreminja i ja se nadevam za nekolku godine da go gleamo gradskoto derbi Teteks-LjubotenИ тоа како би сакал Љуботен да се врати у втора лига и да зачекори по старите патеки...Постариве ми имаа кажуано дур играл Љуботен у тогашната Југословенска лига старион стадион бил преполн и имало некој што од дрво га глеале утакмицата...Би сакал уште еден македонски тим од Тетово и како најстар во Македонија да заигра у повисок ранг отколку што е сега и ка некогаш да глеамо градско дерби Тетекс - Љуботен
Дај боже...И ја се надевам на истото,ама остануе времето да покажеi mene mi kazuele postarite koj biln poln stadionot koj igral ljuboten ali bile vreminja i ja se nadevam za nekolku godine da go gleamo gradskoto derbi Teteks-Ljuboten
брацо ако има земено љуботен нема никаков сомнез влагаа у 2ра лигаЌе се врати не се секирај...ка што знаем Брацо го има земено и Љуботен (ако ништо друго барем да го врати у прва лига ка Тетекс)