Painkiller e edna od najdobrite da ne recam i najdobra igra koja voopsto sum ja igral, ama i prikaznata vo samata igra e odlicna.Inace ja imam igrano preku 10 pati i sega momentalno go vrtam 11-iot (poslednata staza kaj LUCIFER). PAINKILLER e igra koja nema da umre nikogas, a dali nekoj slusnal za PAINKilLER 2 samo so nemalo da bide izdadena od Dream Catcher tuku od Bethesta Softworks. Mac)) sekoja cest i bravo.Приказната ви е најбитна?!
Па идете глејте филм бе луѓе...
Сакате да ми кажете дека PainKiller не беше добра пошто немаше приказна?
Најбитно е едно...гејмплеј и реална физика...тоа се две
Садизам брат кољеш луѓе со колци (каква инвентивна реченица а?)....Painkiller ја играв точно 7 минути пред да ја избришам. Што има убаво во таа игра не ми е јасно. Идеш и колеш, па за таа работа ке уклучам ГТА и ке ги газам со булдожер луѓето.......
aj bez prvoto se moze ali bez vtoroto i tretoto neНајпрво играта да е прво лице,да има добра приказна и страшна графика!!!!
Ау не да се може без првото. Генерално избегавам игри во прво лице, ама другите 2 критериума ти се на место.aj bez prvoto se moze ali bez vtoroto i tretoto ne
vsusnost se mi e na mesto i prviot kriterium go potvrduvas :wink:Ау не да се може без првото. Генерално избегавам игри во прво лице, ама другите 2 критериума ти се на место.
јебига добро е шо и ваков го имамеПрвиот критериум на Тазз мислев де, малце смотано цитира форумов, место да го земе и неговиот и твојот цитат, го зеде само твојот.