Што ви е битно во една игра?

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Веб-сајт
www.macigames.blog.com.mk
Што ви е битно во една игра прашањето е сега. Дали е тоа графиката, приказната, звукот, гејмплејот или едноставно ви е битно само да ја фаќа на вашето компјутерче. Мене лично ми е најбитна графиката, но секако и приказната бидејќи игра без приказна не може да се игра, звукот и гејмплејот не ми се пресудни за одредување на тоа дали една игра е ОК или не. Сега топката ја префрлам на вас, вие да кажете што мислите на горенаведеното и што сакате кај една игрица.

единствен фактор е да ми е досадно...

Приказната ми е примарно нешто! Се друго е на второ место.

Се гледам,ама најмногу ценам добра приказна и добри ликови.

Прво да е играта авантура и второ да има добра тема.

Игривост, приказна.. се` друго не е толку битно.

Графика никако.....колку ли само 2д игри од девеесдруга има што ми се поинтересни од Обливион на пр.... Приказната, длабочината на играта и поистоветувањето (immersion factor) се најважни. Исто е важен и звукот, ама ако играта е топ а има срање звук, ондак стааш mute и палиш радио или мп3 дур играш.

Najbitno mi e da ima dobar storyline i gameplay, a grafikata ne mi e tolku bitna.

Ednostavno samata igra da ima odlicna prikazna, grafika i da bide sto e mozno porealisticna

Приказната, Мистериите...

Najvazno: grafika, prikazna i da ti ja fati na kompjuter:)

Sephiroth напиша:
Графика никако.....колку ли само 2д игри од девеесдруга има што ми се поинтересни од Обливион на пр.... Приказната, длабочината на играта и поистоветувањето (immersion factor) се најважни. Исто е важен и звукот, ама ако играта е топ а има срање звук, ондак стааш mute и палиш радио или мп3 дур играш.

imas pravo... ima i 2d igri so se mnogu interesni... moj primer e Supaplex

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom