Фан Клуб: Аргентина

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
jove_bt напиша:
МЕНЕЕЕ во 3 без 10 е !!! аман

и кажи впечатоци од утакмиците на албиселесте...:)
Најдобар впечаток ми остави Аргентина на светското првенство кога ги разбија србите.. 6:0.
А бев разочаран на светското во Јапонија.. Кога не ги инаа грпупите.. изгубиа дома од Англија.. 0:1.
А за светското во Германиа немаа среќа.. Им се падна домаќинот, и на пенали загубија.. и тогаш се разочарав, кога Камбиасо го утна пеналот.. односно леман му го фати.. но не бев нешто посебно разочаран.. стигнаа до четврт финале и испаднаа од домаќинот Германија..

Argentina 4-2 Colombia
Goals: Edixon Perea (10'), Hernan Crespo (19'), Juan Roman Riquelme (34', 45'), Jaime Castrillon (73'), Diego Milito (91').

Креспо го истегна мускулот кога го изведуваше пеналот.. и Копа Америка за него можи да е завршена.. :(

Нова висока победа на Аргентина.. овој пат над Перу.. 4:0.. Сега е на ред Мексико.. :)

Ги шлапнавме и грингосите, сеа следат кариоките ц ц ц...
Мислам дека ќе бидат задоволни со 3 парчиња.

Прогноза Аргентина - Бразил 3-1:)

абе многу е 3-1...1-0 доста е, некој еврогол на месиах и играч на копа да го праиме :)

Ги шлапнавме и грингосите, сеа следат кариоките ц ц ц...
Мислам дека ќе бидат задоволни со 3 парчиња.

Прогноза Аргентина - Бразил 3-1:)
Е па не знам дали е доста.. како што слушнав и Креспо се враќа.. :baeh:

Argentina 0-3 Brazil (HT: 0-2)

Scorers
: Julio Baptista 4, Ayala (o.g.) 40, Alves 69.

Brazil: Doni; Maicon, Alex, Juan, Gilberto; Mineiro, Josuј, Elano (Daniel Alves), J'lio Baptista; Vagner Love (Fernando), Robinho (Diego).
Coach: Dunga.

Argentina: Abbondanzieri; Zanetti, Ayala, Gabriel Milito, Heinze; Mascherano, Cambiasso (Aimar), Verуn (Luнs Gonzalez), Riquelme; Messi, Tevez.
Coach: Alfio Basile.

Referee: Carlos Amarilla (Paraguay).

Booked: Alex, Doni, Gilberto, J'lio Baptista, Josuј, Tevez, Mascherano.

:((((((((((((

Се глеа дете на Интер...Од цел гол статива да погодиш Е НАЈТЕШКО А ТОА МОЖЕ САМО вЕРОН :)

Се глеа дете на Интер...Од цел гол статива да погодиш Е НАЈТЕШКО А ТОА МОЖЕ САМО вЕРОН :)
И Рикелме :) Тој ја погоди стативата во првото полувреме.. :)

Аргентина никако да научи дека треба и тактика малку, се надевам дека конечно го сфатиле тоа, оти вака ништо не прават, а ѕверски играчи имаат

Мислам дека во првите 11 не требаше да бидат Верон и Камбиасо.

Мислам дека во првите 11 не требаше да бидат Верон и Камбиасо.
Не беше проблемот тоа што играа.. проблем беше што играа на ТОТАЛНО погрешна позиција....

Не беше проблемот тоа што играа.. проблем беше што играа на ТОТАЛНО погрешна позиција....
Исто мислење имам.. а тој што не требаше да игра во прв тим бше Хањце.. Па и Креспо требаше да влези во вториот дел на местото на Тевез..

Слики од човекот на утакмицата, пред и после средбата со непознат дечко од Битола

Пред:
0,1020,655381,00.jpg

После:
P_Roberto_Abbondanzieri_1.jpg

ФАН КЛУБ:Аргентина

gledam deka otvorile tema za francija pa si rekov zosto da nema i za argentina ko e podobra edno 20 pati
i piset koj mislite deka e najdobar vo argentina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom