Доцна е за прошка... Жал ми е :(

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
za zal so site mi se slucuva taka :( nz zs,sekoj pat mi se slu4uvalo....od ko ke se skarame da mi se ligavi za da se smirime i sli4ni glupoti....nema vrakanje....koga trebalo da se potrudi da ja zacuva vrskata on "si go ladel" epa posle skaruvanje i ja si ja ladam :) i taka mn mi e gajle...dodeka sum u vrska se ke napravam...bukvalno se samo da se spasi vrskata...no otkako "kraj" gotovo e....toj veke ne postoi za mene ... :toe:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
"Ne vleci me za dnoto,
tek samo sto uspeav,
ne sakam da se vratam nazad!!!"

Izvadok od edna pesna...Ste se nashle li vo slicna situacija koga toj/taa ocajno bara od vas da se vratite nazad, posle tolku vreme, koga ste uspeale da prebrodite se, i koga znaete deka povtornoto vrakanje ke znaci samo izmacuvanje!!!
Kako ste postapile/ ke postapite?:helou:

Abe koga ke doznaes deka ne te saka e LESNO , ke preseces , ke te zdoboli egoto ali so analiza so trezna glava ke se oprais i ke mozes da biras :

1. Ili ke se prais na Tosho, so ladna glava pa ke ja cekas na penal pa ke ja sjebes ti nea

2. ili ke i kazes sve sto mislis za nea u negativna smisla , ke ja oteras u PM i ides dalje

What you gona do ??? MIlion dolar question ... but ...when in doubth Fuck sto bi rekol Al Pacino.

Ama situacijata dur ne doznaes za sigurno deka ne te saka , dur te vozi ili te ostava sam da se vozis radi ego tripovi nekoi svoi, ili proracunatost ... e toa e PEKOL.

Mislam polosho nema , taman tonesh , sakas da izbegas od nea ona ke ti pruzi raka da ne se udavis . Ti uste tolku zapinjas posle , ona pak ladno ti igra.

Taman ke kazes ja stavam tocka na ovaa farsa , taa ke ti dade nadez ke se cueme ke porazgovarame pa ke ja snema, a ti se machish umirash u sebe , ja pravdas , sebe se pravdas sto si glup i pak se boris za vazduh.

Ke te snema po 3 dena , mislis , vracas sto ke bide nema da bide , ke te pukne nerv ke reces zaminuvam ona pak ke ti rece istog momenta cekaj ke porazgovaraem i ke najde 100 pricini da ne se vidite.

Napokon ke se vidite , ke ja prasas u oci dal ti sam se filmash ili ova e vzaemno i da ti kaze u ochi deka saka kraj , taa nema da moze da go stori toa a ke najde pricini da ne bide so tebe a sepak da ne te izgubi do kraj .

I ke te machi, ke izgubish razum , pari , zeni , ke se izgubis u svet sto sam si go praish za Vas dvajca i ke sfatis eden den deka si igra nekoj so tebe ... celo toa vreme.

E togas besneesh , ti ide da ja tresnesh od zemja ama i toa pominuva po 24 casa , posle ide pak mala faza na samoodrekuvanje ama ne sepak taa mora da me saka barem malce , pa ke si puknes samar ke stais se na hartija losoto i pocnuva racioto da ti vlijae i spremash PLAN za osveta.

Ako imas dovolno zivci , ako znaes pravilno da igrash imas golemi sansi da uspeesh vo planot. I koga togas ke bide tvoja ako prividno i go dades toa sto potajno go posakuva.

E togas koga si u pozicija i jebes mater. Ke dobiesh ego bust neviden , demek si se izboril za nekoja pravda ama koga ke se svrtish nazad ke sfatis deka samo zaludno si go zagubil vremeto .

Sto e ednash skinato , ne se lepi kad tad ke pukne toa ne djabe rekle starite.

Zatoa najbolje e when in doubth Fuck sto bi rekol Al Pacino... ili koga se dvoumish presechi , praj kako sto tebe ti odgovara ,zadovoli se sebesi pa makar i patel ...ja taka ova go tolkuvam za konkretnava situacija a Vie ? :smir:

Da recese when in doubth fuck it ...drugo ke bese kao zajebi , batali , ama koga ke reces when in doubth fuck ... e drugo znaci BORI SE !

A posto u ljubavi i u ratu se e dozvoleno IGRITE MOZAT DA ZAPOCNAT... dali vredi ...ne vredi ... al ne e biten krajniot rezultat bitna e IGRATA .:tv:

E sea ima i zagovornici na teorijata abe iscooliraj sto e tvoe ke si dojde , se vrti trkaloto ... jebem li ga ne sum pameten moze i oni se u pravo , obicno taka bivalo ako si ostavil kakov takov vpecatok.

U moment na nekoja nejzina kriza po odredeno vreme , koga ke se poebe nekolku pati , koga ke ja lupne nekoj pofraer od tebe na zemja e togas obicno se sekavaat na tebe i oni pak te lovat.

Karma li e , al obicno ako ti si bil pozitiven , iskren kad tad nivnata negativnost ke gi lupne od zemja. Oti polosho , poruzno , posurovo nema nego da se igrash so iskreni chuvstva na nekoj sto pati. Toa e veke sadizam .

Ako nekoj Ve saka a Vie nego ne , ne mu davajte nikakva nadez , ne mu davajte da se filma kazete mu go toa vo ochi ke ve ceni sekogas poradi toa. A dokolku ne go storite toa obicno ke Vi se obie od glava. Oti ne moze negativnata energija negativna radja sekogas , a kaj ima pogolema energetska sila od ljubovta i omrazata ...ne si igrajte so takvi raboti ne bidete GORDI sebezaljubeni zatoa sto toa nema da Ve napravi pogolemi luge .

Ete tolku :smir:

Na temata samo bi dodal deka sekoj coveke razlicen no

NEPROSTLIVO E samo ako nekoj namerno te dribla a gleda deka patis a ako takov nekoj ti se vrati e toa e veke PENAL na koj mozes da odgovoris so ignoriranje ( sto ke go boli malce ke mu pomine ) ili da vratis , da ti driblas ( sto ke go boli mnogu )

U sekoj slucaj u vakvata situacija jas bi biral vtorava opcija posto mislam deka taka e pravedno... pa nek goram u pekol.

A vo site slucai koga imalo nedorazbiranja, manjak na cuvstva koi mozebi pokasno se razgorile no nemalo vlecenje za nos e covecki da se prosti i da se dade vtora shansa. :smir:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Простувам....но не заборавам

Таква сум што да правам , кога тогаш ке вратам:smir:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71

Типично за една шкорпија, простува но ретко заборава, кога ќе дојде време за наплаќање, враќа до мера, да зажалиш за што си се родил

ја би рекол, таму ’’ кај што плукам, не лижам ‘‘‘:wink:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Ја па неам на кој да му се извинувам, тие шо сум им згрешил ги убедувам дека тоа е субјективно дека тоа не било со таква намера него они така го сфатиле.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
stom edna vrska e prekinata toa znaci kraj zasekogas nema potreba duri ni da razmisluvam na tema dali kako i sto ako se smiram so nego povtorno,toa sto se skrsilo vo minatoto nikogas nema da bide kako novo vo idninata..:nenene: taka da samo teraj napred...:je:i uzivaj..lalala

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Kraj si e kraj za mene.Nema vrakanje nazad, minatoto si ostanuva kaj sto mu e mestoto, a i licnostite si dobivaat svoe meso vo mojot zivot.A definitivno onie koi sto se povrzani za vakvi raboti se veke vo minatoto.Mi se ima sluceno bivsiot da saka da se smirime, bukvalno me molese da se smirime, no sepak ne popustiv i gotovo.Koga ne mislele nekoi luge na vreme sto pravat, ili kako postapuvaat djabe im e sega da baraat come back taka da...definitivno jas ne se vrakam nazad bidejki ako se vratam samo tamu mozam i da ostanam a nisto nema da napravam podobro...

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27

Same here...
Се навраќав неколку пати на старата љубов и секој пат бев одново повредувана...Последниот пат простив...Ама му го извадив низ нос...:pos2::pos2:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Nema sansi za pak nazad,skrseno e veke se i pak da se lepi nikogas nema da bide kako novo....taka da vrakanje nazad :nenene:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
"Ne vleci me za dnoto,
tek samo sto uspeav,
ne sakam da se vratam nazad!!!"

Izvadok od edna pesna...Ste se nashle li vo slicna situacija koga toj/taa ocajno bara od vas da se vratite nazad, posle tolku vreme, koga ste uspeale da prebrodite se, i koga znaete deka povtornoto vrakanje ke znaci samo izmacuvanje!!!
Kako ste postapile/ ke postapite?:helou:
Сум се нашла т.е сега се наогам во таква ситуација и многу е тешко после се што се случило пак да се вратиш на истото.Не за друго туку постои сомнеж дека пак ке минувам низ истиот пат и она што се случило пак дека ке се случи.Понекогаш е добро да се даде втора шанса за да се исправат некои грешки но сепак секогаш постои она НО и размислување дека може пак да се случи нешто лошо.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
za zal so site mi se slucuva taka :( nz zs,sekoj pat mi se slu4uvalo....od ko ke se skarame da mi se ligavi za da se smirime i sli4ni glupoti....nema vrakanje....koga trebalo da se potrudi da ja zacuva vrskata on "si go ladel" epa posle skaruvanje i ja si ja ladam :) i taka mn mi e gajle...dodeka sum u vrska se ke napravam...bukvalno se samo da se spasi vrskata...no otkako "kraj" gotovo e....toj veke ne postoi za mene ... :toe:
мн добро напишано . абе се знај чим е бивша или бивш бриши таму и готово ... не ќе зеам ќе му се смирвам па сум ја сакал па таја ме изневерила па јас уше ја сакам ... маде во песок

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
После крај на врска не практикувам да имам било каква комуникација со бившите, баш од таа причина што секогаш после некое време дружење, им текнува да ме прашаат дали сакам да почнеме одново. А таман сум им турила пепел и ете ти ги одеднаш групација... И секогаш со ветувања дека ќе биде подобро од порано, сонцесто, едноставно сјајно... Е не иде бе брате... Првата голема љубов која до некаде ме уништи, па ми требаше време да се соземам и да заздравам, кога би ме прашала за повторно враќање со него - би му рекла дефинитивно не. Никој не ми гарантира дека е тој сменет, а човек тешко се менува, може само да се надоградува, но да брише- малку потешко... Така што, нови почетоци се мојот избор, немам сили да лепам со охо лепак нешто што бара атомски сили за да се спои.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
При таква ситуација, ја би се преправал дека сум и простил дека сум и се смирил, би ја плеснал уше еднаш два пати и би рекол ...“Ова никаде не не води... врската нема иднина бла бла бла..“

M

MIL

Гостин
Не простувам неверство,навреда и лага.... друго се ќе помине кај мене :pipi: ако тоа се случи ондак доцна е за прошка

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
абе колку и да ја сакаш другата личност, треба да се покаже малку гордост.
посебно после изневерување, лаги или нешо сл шо те навредило тебе или те подценило...

Kajgana Shop

На врв Bottom