Доцна е за прошка... Жал ми е :(

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
"Ne vleci me za dnoto,
tek samo sto uspeav,
ne sakam da se vratam nazad!!!"

Izvadok od edna pesna...Ste se nashle li vo slicna situacija koga toj/taa ocajno bara od vas da se vratite nazad, posle tolku vreme, koga ste uspeale da prebrodite se, i koga znaete deka povtornoto vrakanje ke znaci samo izmacuvanje!!!
Kako ste postapile/ ke postapite?:helou:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Mажи повеќе се лигават вака, им плачат на жени, да ги приберат назад.
Ебати мажите.
Жените некако полесно се решаваат да бидат истрајни, барем по другари/ки што сум гледал.
Кога се разделуваат, се разделуваат, мажите се нешто се лижат, не им успеал планот, ги одебала, па после сакаат пу пу не важи.
Е нема.:)

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
..."posle ebanje nema kajanje"...toa e toa.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сум се нашла да ... ситуација во која не сум се трудела, туку се` што сум чувствувала завршило, прекинало, не сум се ни сеќавала како било пред тоа всушност. На таквиот, слободно да кажам очајнички муабет, прво реагирав со негирање и објаснување од моја страна како дошло до тоа што е ... не сум избегала од тој муабет, иако ми бил тежок ... тежок за објаснување, не за мене лично. После очајно континуирано продолжување на истата "молба", кога веќе почна да ми создава нервоза, бев предиректна ... ако хипотетички нешто се случи повторно, тоа би било од сожалување! Ни тоа не помина баш, но барем малку ја смири ситуацијата ... кога и после тоа продолжи, морав гадно да се искарам, за да заврши и таа приказна од мојот живот. Полесна ситуација сум немала ... зошто да е едноставно кај мене, кога секогаш мора да е комплицирано ... :toe:
Општ одговор на оваа ситуација неможам да кажам ... никогаш не е иста, па би биле тоа милиони одговори за секоја посебно ... секој сам би требало да ја реши кога ќе го затекне, доколку се може на некој побезболен начин ...

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
па да во слична ситуација каде многу ме молеле повторно да се вратам, но едноставно не сакав повеќе со него, сакав сама да сум иако многу беше упорен не успеа во тоа жалам јас му нудев само пријателство :toe:

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Кога нешто ќе се скрши..Едноставно не е истото кога ќе се залепи...Тешки се враќањата....првото време ќе биде забавно на потоа пак истите проблеми и расправии.....Прошките се заебани работи......

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Не сум се нашла во ваква ситуација!
Али обично каде што плукам,не лижам!:smir:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
pa..neznam kako bi mi bilo ako raskinam...zs sea sum vo vrska vo koja postoi golema ljubov...mislam deka ke bide bolno koa ke raskineme...ama nazad vrakanje..definitvno nema da ima:)

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Сум била во таа ситуација и баш денес мојот бивши ми призна дека ме сака...Сакаше повторно со мене, меѓутоа јас кога ќе кажам НЕ и не е...Жал ми е многу, но по тоа што бидна не можам да ти се вратам а и не сакам....

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Не сум се нашла во ваква ситуација.
Нема никаква цел повторно да се смируваме зошто однапред знам како тоа би завршило.:smir:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
жени, никогаш нема да ве разберам! лол

ако изумреле сите чувства или се пренасочиле кон друга зошто да и се вратам. :toe:

како и да е јас секогаш сум оптимист и секогаш сакам да ја лепам чашата оти не ги памтам лошите моменти во врската туку само убавите... :smir:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Нема шанси да му се вратам. Уште па ако знам дека повторната врска со него би била измачување...нема логика. Нема чувства-нема врска.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Скршена вазна не се лепи, се купува нова :wink:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Ако сеуште имам чувства за личноста, би простила се` и би почнала од почеток.

Kajgana Shop

На врв Bottom