Доцна е за прошка... Жал ми е :(

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
"Ne vleci me za dnoto,
tek samo sto uspeav,
ne sakam da se vratam nazad!!!"

Izvadok od edna pesna...Ste se nashle li vo slicna situacija koga toj/taa ocajno bara od vas da se vratite nazad, posle tolku vreme, koga ste uspeale da prebrodite se, i koga znaete deka povtornoto vrakanje ke znaci samo izmacuvanje!!!
Kako ste postapile/ ke postapite?:helou:

Mажи повеќе се лигават вака, им плачат на жени, да ги приберат назад.
Ебати мажите.
Жените некако полесно се решаваат да бидат истрајни, барем по другари/ки што сум гледал.
Кога се разделуваат, се разделуваат, мажите се нешто се лижат, не им успеал планот, ги одебала, па после сакаат пу пу не важи.
Е нема.:)

..."posle ebanje nema kajanje"...toa e toa.

Сум се нашла да ... ситуација во која не сум се трудела, туку се` што сум чувствувала завршило, прекинало, не сум се ни сеќавала како било пред тоа всушност. На таквиот, слободно да кажам очајнички муабет, прво реагирав со негирање и објаснување од моја страна како дошло до тоа што е ... не сум избегала од тој муабет, иако ми бил тежок ... тежок за објаснување, не за мене лично. После очајно континуирано продолжување на истата "молба", кога веќе почна да ми создава нервоза, бев предиректна ... ако хипотетички нешто се случи повторно, тоа би било од сожалување! Ни тоа не помина баш, но барем малку ја смири ситуацијата ... кога и после тоа продолжи, морав гадно да се искарам, за да заврши и таа приказна од мојот живот. Полесна ситуација сум немала ... зошто да е едноставно кај мене, кога секогаш мора да е комплицирано ... :toe:
Општ одговор на оваа ситуација неможам да кажам ... никогаш не е иста, па би биле тоа милиони одговори за секоја посебно ... секој сам би требало да ја реши кога ќе го затекне, доколку се може на некој побезболен начин ...

па да во слична ситуација каде многу ме молеле повторно да се вратам, но едноставно не сакав повеќе со него, сакав сама да сум иако многу беше упорен не успеа во тоа жалам јас му нудев само пријателство :toe:

Кога нешто ќе се скрши..Едноставно не е истото кога ќе се залепи...Тешки се враќањата....првото време ќе биде забавно на потоа пак истите проблеми и расправии.....Прошките се заебани работи......

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Не сум се нашла во ваква ситуација!
Али обично каде што плукам,не лижам!:smir:

pa..neznam kako bi mi bilo ako raskinam...zs sea sum vo vrska vo koja postoi golema ljubov...mislam deka ke bide bolno koa ke raskineme...ama nazad vrakanje..definitvno nema da ima:)

Сум била во таа ситуација и баш денес мојот бивши ми призна дека ме сака...Сакаше повторно со мене, меѓутоа јас кога ќе кажам НЕ и не е...Жал ми е многу, но по тоа што бидна не можам да ти се вратам а и не сакам....

Не сум се нашла во ваква ситуација.
Нема никаква цел повторно да се смируваме зошто однапред знам како тоа би завршило.:smir:

жени, никогаш нема да ве разберам! лол

ако изумреле сите чувства или се пренасочиле кон друга зошто да и се вратам. :toe:

како и да е јас секогаш сум оптимист и секогаш сакам да ја лепам чашата оти не ги памтам лошите моменти во врската туку само убавите... :smir:

Нема шанси да му се вратам. Уште па ако знам дека повторната врска со него би била измачување...нема логика. Нема чувства-нема врска.

Ако сеуште имам чувства за личноста, би простила се` и би почнала од почеток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom