Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Vo koja liga se natprevaruva Gjorce ??! I kako e sostojbata so rezultati ..
Друже од 7 утакмици до сега 7 победи убедливо прво место на табела сме со 21 бод додека вториот има 12 бода и далеку сме пред нив мислам дека се ССК Младинец од Драчево дома ги растуривме 5-1. Гол разлика 27:8 што значи дека сме и најефикасен напад во лигата . Спонзорот што го прати клубот таму каде што е има наредба да го врати клубот од каде што го зема (1 лига) така да сега за сега се оди според планот . Повеќето се млади играчи надополнето со 4-5 искусни проверени имиња кај нас во фудбалов . Има ако не се лажам уште 4 кола до крајот и не би требало да имаме поголеми проблеми до крај ( бидејќи се има и пари и се што е потребно ...). Еве ги последните 4 утакмици на нашиве

Македонија Ѓ.П. - Сан Сити
Лепенец Бардовци - Македонија Ѓ.П.
Македонија Ѓ.П. - Беса Слупчане
Драчево - Македонија Ѓ.П.

Друже од 7 утакмици до сега 7 победи убедливо прво место на табела сме со 21 бод додека вториот има 12 бода и далеку сме пред нив мислам дека се ССК Младинец од Драчево дома ги растуривме 5-1. Гол разлика 27:8 што значи дека сме и најефикасен напад во лигата . Спонзорот што го прати клубот таму каде што е има наредба да го врати клубот од каде што го зема (1 лига) така да сега за сега се оди според планот . Повеќето се млади играчи надополнето со 4-5 искусни проверени имиња кај нас во фудбалов . Има ако не се лажам уште 4 кола до крајот и не би требало да имаме поголеми проблеми до крај ( бидејќи се има и пари и се што е потребно ...). Еве ги последните 4 утакмици на нашиве

Македонија Ѓ.П. - Сан Сити
Лепенец Бардовци - Македонија Ѓ.П.
Македонија Ѓ.П. - Беса Слупчане
Драчево - Македонија Ѓ.П.

Pa toa e najmalce so sto mozese da vi vozvrati,se nadevam deka pa kje ve vidam vo prva liga.

Pa toa e najmalce so sto mozese da vi vozvrati,se nadevam deka pa kje ve vidam vo prva liga.
Само со Господ Напред се ќе биде како што беше порано и клубот ќе се врати каде што му е местото . Тоа ти Гарантирам :helou:

Во Недела на мечот со Сан Сити се очекува прослава од страна на подгрупата DIVISION HANRIEVO која ќе прославува 2 години постоење и се најавува голема фешта . Денес до вечер најкасно ќе бидете повеќе информирани ... Момци нека ви е честито, нека ви се множат годините и уште многу години заедно со МАКЕДОНИЈА Ѓ.П. :oeoeoe:

Во Недела на мечот со Сан Сити се очекува прослава од страна на подгрупата DIVISION HANRIEVO која ќе прославува 2 години постоење и се најавува голема фешта . Денес до вечер најкасно ќе бидете повеќе информирани ... Момци нека ви е честито, нека ви се множат годините и уште многу години заедно со МАКЕДОНИЈА Ѓ.П. :oeoeoe:

Не се очекува,ТУКУ ЌЕ ИМА ПРОСЛАВА за две години Division Hanrievo.
Две години ВЕРНОСТ-две години “Division Hanrievo''
Приказната продолжува...​

МАКЕДОНИЈА Ѓ.П. - САН СИТИ
НЕДЕЛА 14.00 ч
СТАДИОН ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ПРОСЛАВА НА 2 ГОДИНИ ОД ФОРМИРАЊЕТО НА ''DIVISION HANRIEVO''

На утрешниот натпревар против Сан Сити во главна улога ќе бидат момците од ''DIVISION HANRIEVO'' кој на утрешниот натпревар прославуваат 2 години од формирањето . Се повикуваат сите симпатизери , подржувачи и сите оние кој искрено и од се срце го сакаат Ѓорче и Македонија Ѓ.П. утре во 14 часот на нашиот стадион да присуствуваат на прославата и да бидат дел од убавата атмосфера што ќе ја приредат на мечот . За натпреварот утре нема што да се каже освен дека сигурно се оди на победа и на остварување на целта оваа сезона која е добропозната , ранг погоре 2 лига и полека враќање наклубот на своето место во елитата.

Иначе денеска што се дешаваше на трибина,не може да се опише со зборови,кој бил знае каква лудница беше :)

Башка и Торта ммммммммм ........:olee:

слики кога ќе имаа ?? :vozbud:

Не поставуваме слики по форуми,причините добро познати,не постоиме за форумите,постоиме за клубот.

Слики или на полусезона или на крај на сезона ќе има,од секоја утакмица.

Тоа е тоа,правила на Division Hanrievo.

ne sum bas vo tek so slucuvanjata okolu vasiot klub,me interesira zasto gi nema veke lavovi,gleam sea slavite jubilej na Division Hanrievo.Za sto se raboti

^
Ка што знаем ја Division Hanrievo е подгрупа на Лавови. Лавови постојат, ама подгрупава славела 2 години. Ако не сум у право нека ме попрае некој :)

Така е. Дивизија Ханриево вчера славеше 2 години постоење :) секоја чест за поклонот од страна на клубот:salut:

^
Ка што знаем ја Division Hanrievo е подгрупа на Лавови. Лавови постојат, ама подгрупава славела 2 години. Ако не сум у право нека ме попрае некој :)

Лавови постојат исто како да не постојат...
Ние настапуваме како група,а не како подгрупа,значи полека почнуваме од нула и сега за сега одлично ни оди...

Постарите членови не се замараат со групата воопшто,ја баталија,така да,на нас е оставено се и решивме така,да настапуваме како група.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom