Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
Вчера сме играле пријателска против Цементарница,да не знае некој случајно колку завршила утакмицата ?!?!?!![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
јебига вашиот бивш претседател се фати за оро сеа ке мора да трпите до изборите иако според твојот пост мило ми е шо судите суделе по кој знај колку време во наша корист:helou:0-0:nesum:јебига судијата ги спаси..цело време напаѓавме а они една асална шанса направија и толку им беше..подобра игра имавме али судијата ги спаси..не судеше фаули , имаше и пенал ама судијата (не) го виде![]()
јебига вашиот бивш претседател се фати за оро сеа ке мора да трпите до изборите иако според твојот пост мило ми е шо судите суделе по кој знај колку време во наша корист:helou:
местена???Вака друже да ти кажам најискрено по тоа што го гледав денеска...нашиве фудбалери како да немаа желба да играат денеска,а играчите на Пелистер играа со срце,мада се чуваа повеке и од контри се обидуваа да го загрозат нашиот гол,како Лазаревски коа се избаци пред Пустињаковик,а овој му ја фати.
Нашите имаа шанси во прво полувреме и тоа доста,но не беше онаа Македонија Ѓ.П што ја знам,која на секоја утакмица го мелеше секој противник.
Денеска не изиграа убаво ама баш ич,не знам зошто така...:nesum:
И тоа што викаш,за местена можно е...мада и судијата ебеше многу денеска,еден очигледен пенал не досуди,но што е тука,што било било.местена???
или можи ради времето?
и јас истото го мисламИ тоа што викаш,за местена можно е...мада и судијата ебеше многу денеска,еден очигледен пенал не досуди,но што е тука,што било било.
До некаде криви се и играчите не ја сфатија сериозно оваа утакмица,мислеа дека ке бидете лесен плен за нив,но се излажаа.
Фала богу