Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Вчера сме играле пријателска против Цементарница,да не знае некој случајно колку завршила утакмицата ?!?!?!:toe:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
0-0:nesum:јебига судијата ги спаси..цело време напаѓавме а они една асална шанса направија и толку им беше..подобра игра имавме али судијата ги спаси..не судеше фаули , имаше и пенал ама судијата (не) го виде :toe:

Z

ziko bt

Гостин
0-0:nesum:јебига судијата ги спаси..цело време напаѓавме а они една асална шанса направија и толку им беше..подобра игра имавме али судијата ги спаси..не судеше фаули , имаше и пенал ама судијата (не) го виде :toe:
јебига вашиот бивш претседател се фати за оро сеа ке мора да трпите до изборите иако според твојот пост мило ми е шо судите суделе по кој знај колку време во наша корист:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
јебига вашиот бивш претседател се фати за оро сеа ке мора да трпите до изборите иако според твојот пост мило ми е шо судите суделе по кој знај колку време во наша корист:helou:

Вака друже да ти кажам најискрено по тоа што го гледав денеска...нашиве фудбалери како да немаа желба да играат денеска,а играчите на Пелистер играа со срце,мада се чуваа повеке и од контри се обидуваа да го загрозат нашиот гол,како Лазаревски коа се избаци пред Пустињаковик,а овој му ја фати.
Нашите имаа шанси во прво полувреме и тоа доста,но не беше онаа Македонија Ѓ.П што ја знам,која на секоја утакмица го мелеше секој противник.
Денеска не изиграа убаво ама баш ич,не знам зошто така...:nesum:

Z

ziko bt

Гостин
Вака друже да ти кажам најискрено по тоа што го гледав денеска...нашиве фудбалери како да немаа желба да играат денеска,а играчите на Пелистер играа со срце,мада се чуваа повеке и од контри се обидуваа да го загрозат нашиот гол,како Лазаревски коа се избаци пред Пустињаковик,а овој му ја фати.
Нашите имаа шанси во прво полувреме и тоа доста,но не беше онаа Македонија Ѓ.П што ја знам,која на секоја утакмица го мелеше секој противник.
Денеска не изиграа убаво ама баш ич,не знам зошто така...:nesum:
местена???
или можи ради времето?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
местена???
или можи ради времето?
И тоа што викаш,за местена можно е...мада и судијата ебеше многу денеска,еден очигледен пенал не досуди,но што е тука,што било било.
До некаде криви се и играчите не ја сфатија сериозно оваа утакмица,мислеа дека ке бидете лесен плен за нив,но се излажаа.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И тоа што викаш,за местена можно е...мада и судијата ебеше многу денеска,еден очигледен пенал не досуди,но што е тука,што било било.
До некаде криви се и играчите не ја сфатија сериозно оваа утакмица,мислеа дека ке бидете лесен плен за нив,но се излажаа.
и јас истото го мислам :toe:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
a1 Неписмени!!!
сеа на спортски вести го прикажуваат голот како настески изведува корнер и викаат по асистенција на брњарчевски:uvo:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Toчно една година постоење на првата и единствена вистинска подгрупа на Лавови - DIVISION HANRIEVO!
Има многу за зборување, и пофалби и критики, но со право , горделиво можам да кажам БРАВО ЗА НАС!
Први изработивме нов транспарент по 10-ина години пауза!
Први изработивме навивачки шалови во групата!
Први бевме секогаш кај што требаше помош во групата(кореографии,пароли)!
Први по подолго време направивме бајраци!
Први навивачки маици во групата ќе бидат изработени од нас наскоро!
Први се спротиставивме на мислењето на воџите на групата(на едноумието кое владееше), по што имаше и одредени несогласувања
Направивме многу нови песни итн..
Најважно е дека сето ова сме го направиле по пат на САМОФИНАНСИРАЊЕ, се е платено со наши сопствени пари и така и ќе биде се додека постои оваа подгрупа !По нас, се создадоа уште две "подгрупи" кои за жал се откажаа многу брзо, но да се надеваме на нивно реактивирање во иднина со цел, да имаме поголем мотив за работа, и докажување помеѓу самите подгрупи
Среќен роденден на сите членови, со надеж за подобри денови во Лавови, каде ќе може навистина да дојде до израз нашата љубов спрема клубот !
КОЛКУ СМЕ-ТОЛКУ СМЕ НАЈДОБРИ СМЕ!!!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Честито и од мене годишнина:smir:
а лавови што бидна уште сте во бојкот што бидна со групата?

Kajgana Shop

На врв Bottom