Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
На нероден петко капата му ја кроете. Не бидете сигурни дека сте шампиони.Прво скокни па кажи оп. Работнички доста се засили сезонава. Ке биде интересно.:smir:

не сме сигурни бе,ама 90% шампиони сме,тоа се знае.Се засили Работнички не викам не,ама и ние земавме квалитетни засилувања,ке решаваме меѓу себе кој ке биде новиот шампион:smir:Ќе биде тоа убава утакмица и за око и за навивање:vozbud::vozbud:

Ке видиме ништо неможеме да препоставиме. Топка е се врти. Мене желба ми е од навивачки аспект Ѓорче да биде шампион. :smir:

Променета локацијата за натпреварот со Дрита

21.02.2009
На 19.02.2009 година ве информиравме дека нашиот тим треба да го изигра последниот пријателски натпревар со Ф.К Дрита, пред започнувањето на летната половина на сезоната. Но поради временските неприлики овој натпревар е одложен, односно е одложена локацијата на неговото играње.
Како што бевте информирани, натпреварот требаше да се игра на нашиот стадион, но поради големото количество на наталожен снег на теренот натпреварот ќе се одигра истиот ден но во Велес.
Поканата останува отворена за сите симпатизери на нашиот клуб и сите членови на навивачката група Лавови.
Се надеваме дека со овој натпревар нашиот тим успешно ќе ги заврши подготовките, пред започнувањето на вториот дел од сезоната

Македонија Ѓорче Петров-Дрита 2-1
(стрелци:Kлечкаровски и Брњарчевски)
Значи победа добро е и тој Клечкаровски што даде гол веќе еднаш,добар играч е.
Ајде сега Ренова на ред е другата недела во пеколот--во Ѓорчеееее:vozbud::vozbud::vozbud:
п.с-МОРА ДА ГИ ТЕПАМЕ СПОНЦИВЕ:salut:

Најдобри во македонија сме никој не ни е равен дај боже до година во куп уефа да не има:).

Лига на Шампиони бе. Каков Куп УЕФА...
Ќе почекаме малце за во лш да даде господ во уефа да се пласираме и да го земеме уефа па тогаш ќе следи ЛШ а и анортозис од кипар се пласира во лш па зошто да не можеме и ние :).

немојте пред време со радување,прво да земеме домашно,па купот и после понатаму тераме во куп на уефа и лига на шампиони.има време за се,кој не сака да се најдеме во куп на уефа и лига на шампиони.САМО СО ГОСПОД НАПРЕД,ЌЕ БИДЕ СЕ!!!:helou:

Ima vremeeeeee . Nie ne sme ko nekoj drugi sto gi mestea grupite u LS a nepocnato prvenstvo i sega znaeme na koe nivo se . Zatoa prvo nasive da odigraat ko sto treba proletva i DVOJNA TITULAAAAAAAAAAAA:vozbud::vozbud::vozbud: a posle ke praime moabet za Evropa so Gospod Napred :helou:

Ќе почекаме малце за во лш да даде господ во уефа да се пласираме и да го земеме уефа па тогаш ќе следи ЛШ а и анортозис од кипар се пласира во лш па зошто да не можеме и ние :).
drugar ne mozi da ja sporedvas makedonija so anortozis posto kiparcite imat budzet od 10 milioni godinata a kaj nas da se sobirat site prvoligasi zaedno ke imat 3 milioni budzet preku sila

Христов или Бајевски е мислата на раководството на Македонија кој од овие двајца ќе биде партнер на Де Брито на пролет.:nesum:

BAJEVSKI I HRISTOV VO FOKUSOT !!!

Rakovodstvoto na Esenskiot Sampion e vo pohod po tandem za De Brito . Po zaminuvanjeto na Vasington vo Partizan treba da se najde soodvetna alternativa za nego . Ocigledno deka Kleckarovski nemoze soodvetno da go zameni pa zatoa pokraj Kameruncite koi seuste ja kompletiraat dokumentacijata za prestoj vo Makedonija najverojatna opcija e Bajevski a vo 2 plan e Hristov . Zasega najverojatno e deka Bajevski ke bide noviot Lav . :vozbud::vozbud::vozbud: P.S. Malce mi bese antipaticen ne za drugo deka igrase u vardar ama sekako deka e klasa i dokazan igrac .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom