Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
ama dobro vie moze i 10 da im dadete ama SRAMOTA e da 1-1 so VTOROLIGASKI KLUB i plus koj stadionot im se naoga vo SELO.:helou:

Македонија не играше со првиот состав имаат важна утакмица за останување на челната позиција во недела во Прилеп против Победа

samo za dve izmeni pa sto vikas deka igrale so 2 sostav mesto vasington igral ivanovski i mesto lena igral jakimovski a drugite site standarni i toa go vikas vtor sostav?

Epa ako malku se razbiras od fudbal i ako znaes deka se selska ekipa , ma da na e taka , togas ke svatis deka e tesko da gi pobedis koga igraat na domasen teren , a Miravci za tvoja informacija lani se borea za vlez u prva liga ... taka da ova e kup i sekoja ekipa kalkulira so sostavot.... :toe:

Даниел (Дачо) Мојсов ќе ви бега во Германија се споменуваат екипите на Херта и Волсбург а како резервна варијанта рускиот Сатурн а што се однесува за обештетување ќе биде до сега најголемо на нашиот фудбалски пазар со околу 1 300 000 евра:helou: Кавадаречка направиа шо беше едно мрсулаво дете даа а глеај до кај дотера бра Дачо:helou::vozbud::kez:

Даниел (Дачо) Мојсов ќе ви бега во Германија се споменуваат екипите на Херта и Волсбург а како резервна варијанта рускиот Сатурн а што се однесува за обештетување ќе биде до сега најголемо на нашиот фудбалски пазар со околу 1 300 000 евра:helou: Кавадаречка направиа шо беше едно мрсулаво дете даа а глеај до кај дотера бра Дачо:helou::vozbud::kez:
bagi pari be

Mojsov kako igrac vo odbranata kako stoper e megu podobrite sto igraat vo nasava liga , mozebi ne vredi tolku pari kako sto se spomenuvaat ali toa e koj kako ima sreka ... ali se ocekuvase i toa deka ke se prodade zatoa sto vo zadnive godina dena bese mnogu isforsiran... ne e uste nisto konkretno okolu transfer pa ke vidime...:salut:

ovaj mojsov e igra4o so po4naja da go zemat za reprezentacija
a ako odi vo ovie germanskite alal mu vera

Mojsov kako igrac vo odbranata kako stoper e megu podobrite sto igraat vo nasava liga , mozebi ne vredi tolku pari kako sto se spomenuvaat ali toa e koj kako ima sreka ... ali se ocekuvase i toa deka ke se prodade zatoa sto vo zadnive godina dena bese mnogu isforsiran... ne e uste nisto konkretno okolu transfer pa ke vidime...:salut:

Koj го форсира бе другар никој не го форсира ни татко му е јак ни некој у фамилијата му е јак човек дечкото додека играше во младинците во Тиквеш беше најдобар млад фудбалер во својата лига после тоа Македонија Ѓ.П плачеше по него и на само 19 години ви беше главен играч во одбраната дечкото вреде многу пари веруј ми и ќе го исплатат толку секако и вас ви оде во прилог тоа нели? А башка за А тимот е земен еве 3 пати и игра кај Катанец има потенцијал кај него според мене тој е новиот Илија Најдовски според мене и ќе дотурка далеку ако се остваре трансферот во Германија:salut:

Koj го форсира бе другар никој не го форсира ни татко му е јак ни некој у фамилијата му е јак човек дечкото додека играше во младинците во Тиквеш беше најдобар млад фудбалер во својата лига после тоа Македонија Ѓ.П плачеше по него и на само 19 години ви беше главен играч во одбраната дечкото вреде многу пари веруј ми и ќе го исплатат толку секако и вас ви оде во прилог тоа нели? А башка за А тимот е земен еве 3 пати и игра кај Катанец има потенцијал кај него според мене тој е новиот Илија Најдовски според мене и ќе дотурка далеку ако се остваре трансферот во Германија:salut:
Nemora da znaci deka treba da e tatko mu jak za da go forsira... Mojsov ima jak menager vo toa e poentata .... ne rekov deka deckoto ne e dobar ali za tolkava sum pari mislam deka ne vredi ali oke , ke treba mnogu luge da lapnat pari od negoviot transfer:toe:

da ne znaes kade ke odite na pripremi zimava?
Ne se znae uste nisto ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom