Најдобар фудбалер на Балканот

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
според мене Никола Жигиќ е најдобриот на балканов.

Modric ako e najdobar nema da ostane u Dinamo.. ili ne go davaat?:)
Pandev e najdobriot..

Пандев THE BEST! Највише сум се смеел, кога коментаторов на HRT...од првиот меч меѓу Вердер-Динамо...и вика:

Денеска во Германија сите се прашуваат кој е подобар: Лука Модриќ или Диего! Сум се искинал од смеење еј! Овие Хрватиштава се утрипале многу бе, мислат дека Модриќ бил подобар од Диего.

А многу се изнервирав, исто на ХРТ кога требаше да играат Хрватска-Македонија, вика тој коментаторот:

Кој е подобар...Едуардо да Силва или Пандев? И тој другиот вика: „Наравно, Едуардо је класу више бољи од Пандева“! Е тогаш ми идеше да го искршим телевизорот, а тој да ми беше при рука, ќе го задавев!

ГОРАН ПАНДЕВ!

И Модриќ не е лош ама хрвативе многу го форсираат

Pandev poso e nash. Inace Klasnic mislam deka bese :wink:

од порано
панчев,аспарухов,стоичков,џаиќ,мијатовиќ,шукер,просинечки,осим,хаџи и попеску
сега...
пандев,бербатов,божинов,станковиќ,ковачевиќ(не сум сигурен уште ли игра),срна,модрич,загоракис,онај у болтон стелиос?,киву...

Од актуелниве фудбалери: Пандев, Vidic, Modric, Berbatov, ...........
А инаку, најдобри фудбалери на Балканов на сите времиња,според мене се: Darko Pancev, Dusan (Dule) Savic, Suker...................

MIslim spored mene najdobri se:Pandev,Berbatov,Vidic,Eduardo da Silva,Martin Petrov Haristeas,Dejan Stankovic,Bozinov,Darko Taseski(da igra u pogolem klub MOdric ce moze voda da mu nosi)ne mi teknuvaat drugi sega

Попрво Бербатов него ли Модриќ,па што се замислуваат тоа Хрватите бе,Модриќ го направија К.Роналдо

Иначе Пандев убедливо е најдобар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom