Која песна ве потсеќа на вашиот прв бакнеж?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
леле јас си немам песна lol
каде бе ќе ти текнело тогаш на романтика и слични ствари прв пат у живот искачаш со девојка се криете по градинки и школски дворови нејзините да не не видат и едвај чекаш тој свечен чин да го направиш а не на песна да ти текне ахахаха смешки еј

Еден бакнеж, песни роииииииииии. Еден поглед, безброј снииииииииии...
Не дека оваа песна ме потсеќа на мојот прв бакнеж ама ми изгледа прикладно за темава хехе.

Инаку не знам која песна. Мислам дека Lose Yourself-Eminem. Така испадна моментот.

Tolku bev zbuneta i vozbudena i... ne znam sto, taka da voopsto ne mozam da se setam... :pos2:

Немаше песна :(,се случи во парк.

Ako ti e teshko il imash tezok den barajate go bananamen!

Od se' samo pesnata ja pamtam... Rofl!

Love Comes Again-Tiesto:)

Ne se sekavam na pesnata na mojot prv baknez ama se sekavam na pesnata koga se fativ so mojot segasen decko:PO TEBE i

Зошто по темиве сите случувања од животот ги поврзувате со некоја песна што идела у позадина во тој момент? :pos:

За мојот прв бакнеж немаше во позадина оркестар што ја правеше атмосферата романтична... :icon_lol: Ама додека идев со него, хит во друштво ни беше онаа "Say my name" од Дестинис Чајлд (не сум ни сигурна дека е тоа името на песната). :pos:

Немаше песна на мојот прв бакнеж :(...

Круг ~ ЕКВ
Sweet child of mine ~ G'n'R
Имаше уште една, ич не ми текнува од кого беше и како се викаше...уф, тиква зелена, зелена тиква, волим зелено, ајде де, како се викаше, многу беше популарна, ааааа не ми текнува, рап беше стилот, хух...:)

Не знам на која точно од овие, ама сите ме потсеќаат на дечкото, срце беше, многу мил, цакан тој, го немам видено еден куп години, ама и ден денес ми мами насмевка кога ќе се сетам на него. Не' фрлија патиштата на различни страни и се изгубивме. :)

кики напиша:
Немаше песна на мојот прв бакнеж :(...
Ајде без тажни фаци, и во мојот случај е така:icon_lol:
Освен ако се рачуна песната на рибите и брановите (их... покрај езеро:icon_lol: ).

На мојот последен, кој е и најубав, Out of Touch- Uniting Nations

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom