Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Сонував како јас сам, навечер шетам по станови, каде имаше само кучиња. Ги галев си играв со сите кучиња, ијако не беа расни. Повеќе наликуваа на скитници. Немаше луѓе во становите, само по едно куче во секој стан, а внатре беше мрачно... После тоа, одеднаш се најдов надвор. Тогаш беше ден... Имаше снег, река, и 2 мостови над реката. Едното мосте беше онака, даски на површината на реката наредени, али прилично стабилно делуваше, а другиот беше стандарден мост... Поминав по помалото, кое беше прекриено со снег, и цело време пазев дане се лизнам.. али стигнав до другиот крај без никакви проблеми... Луси...? :toe:

Значи вака.
Сонував како во некој спорт мислам ракомет беше кога играв и си ја скршив ногата, ме болело многу и сум одел тешко по патот ме жалеа :) ништо не раскажав ова колку толку мислам дека некој ке знае за што станува збор значи финтата е скршеница на ногата ???

бтв- растурена куќа значи?

Пред 3 дена и вчера сонував сонови каде што се карам со мајка ми. И тоа со доста погрдни зборови. Во реалноста не се караме... барем не толку остро. Толкување?

Ак некој знајт да ми го протолкува сонов..
сонував дека нешо сум се селела од дома т.е. во некоја куќа која била срушена

и другиов:
сонев дека ме болел колкот нешо и дека ми ја преврзвале нешо ногава

Има некој мир ќе најде другарот твој, ќе расчисти некој проблем, убаво е на сон светци, цркви и манастири да се сонуваат:smir:

Епа мене ми е така оставено од баба ми, дека чевли се понуда за брак, а злато ако не е мажена е маки, тага.. така да секој со своите толкувања...
Jas znam deka cevli e raskinuvanje.Ocigledno se raboti za razlicni podracja pa taka i za razlicno veruvanje.A svetci crkvi manastri ne e loso da otide na crkva. Inaku jas ne veruvam vo tolkuvanjata od sonovi, seto toa go smetam za slucajno sovpagane.

Сонував како јас сам, навечер шетам по станови, каде имаше само кучиња. Ги галев си играв со сите кучиња, ијако не беа расни. Повеќе наликуваа на скитници. Немаше луѓе во становите, само по едно куче во секој стан, а внатре беше мрачно... После тоа, одеднаш се најдов надвор. Тогаш беше ден... Имаше снег, река, и 2 мостови над реката. Едното мосте беше онака, даски на површината на реката наредени, али прилично стабилно делуваше, а другиот беше стандарден мост... Поминав по помалото, кое беше прекриено со снег, и цело време пазев дане се лизнам.. али стигнав до другиот крај без никакви проблеми... Луси...? :toe:

Гарфилд ме загрижуваш со соновиве, ова се ми звучи како да одиш секогаш на места каде што ти претстои голем ризик, да изгубиш или да бидеш повреден, имаш луѓе на кои можеш да се довериш но него правиш тоа... сепак стапнување на сигурно тло на крајот на сонот те вади од бездна во која можеш да навлезеш, затоа внимавај што одбираш и по кој пат минуваш, сепак убаво што ти претстојат предупредувања па можеш да бидеш и повнимателен, но сепак се изегува добро, макотрпно но со плод:smir:

Седам кај мене дома и зборам, ама знам дека сум мртва и плава сум во устата. Дечко ми ме убедува да ме носи негде, ваљда во мртвачница, а јас не сакам пошто мислам дека има шанси да оживеам. Што симболика се крие позади моиве навидум морничави соништа?

Цел сон со 500 перипетии сонував вилица, не знам што ми се случило, но знам дека требаше да носам вилица и ја гледав, ама не ја носев.И сонот ми заврши кога ја ставив?

Значи вака.
Сонував како во некој спорт мислам ракомет беше кога играв и си ја скршив ногата, ме болело многу и сум одел тешко по патот ме жалеа :) ништо не раскажав ова колку толку мислам дека некој ке знае за што станува збор значи финтата е скршеница на ногата ???

бтв- растурена куќа значи?
Некој!?

шо значи да сонуеш гола мома xD ?

Лошо..

Aj nekoj da mi kazi so znaci da sonuvas bubasvabi nasekade

Непријатели...зли луѓе околу тебе..

Растурена куќа значи раздор, разделба...

А тоа ногата скршена значи дека си разочаран од нешто..

Цел сон со 500 перипетии сонував вилица, не знам што ми се случило, но знам дека требаше да носам вилица и ја гледав, ама не ја носев.И сонот ми заврши кога ја ставив?

Криеш или сакаш да прикриеш нешто...

Седам кај мене дома и зборам, ама знам дека сум мртва и плава сум во устата. Дечко ми ме убедува да ме носи негде, ваљда во мртвачница, а јас не сакам пошто мислам дека има шанси да оживеам. Што симболика се крие позади моиве навидум морничави соништа?

Ништо страшно само себе си си го продолжила животот без секирации..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom