sto znaci da dobies 13.000evra na kviz.
Пари не е добро да сонуваш мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не се плашам од тоа дали ќе бидам болен само онака ме интересираше какво значење има сонот... :helou:хахах, јако сонче
нема да си болен не се плаши
непријатности во блиската околина.:nesum:
Ако примате пари, големи трошоци.Лажни пари-загуба, предавство од пријателите.Ако најдете пари: Добивка во игра на среќа;пријатна новост.Ако броите пари, голема заработка. Изгубени пари-ќе ви пропадне некој потфат.Многу пари-неочекувана добивка.Ако давате пари-зголемување на приходите, ако позајмувате-загриженост и проблемижситни пари-богатство, златни пари-почести од општеството, сребрени пари-несреќа.Ако трупате пари-благосостојба, ако менувате пари-несигурни работи.:smir:sto znaci da dobies 13.000evra na kviz.
Цркваa so e ako non stop sonvas crkvi,ikoni,angeli scetci i razgovaras so niv?
Женидба-Ако се жените со познато лице: среќа и поволен исход на некои ваши планови.:smir:Ноќеска сонував дека ќе се женам со ќерката на првиот братучед на татко ми,во сонот таа имала 15 години,а во вистина таа има 22+ и е мажена што значи ова?
Сонував сум се пораѓала на улица... Немаше доктори туку една моја братучетка ме пораѓаше и детето никако не излегуваше. Братучетками се потргна малку и бебето веднаш подизлезе. Инаку ми кажа само дека е девојче и веднаш се разбудив. Лу? :smir:
Силување?
Женидба-Ако се жените со познато лице: среќа и поволен исход на некои ваши планови.:smir:
Lucy сонував каде што сум болен од леукемија и чекав истиот ден да дојдат последните саати каде што ќе умрам, арно ама таман да умрам се разбудив... И што значи тоа?
Тебе те? Или ти си некого?
Ако е првото е несреќа, ако ти на некој добивка:smir:
Епа ќе избегнеш несреќа некоја ,или ќе се случи нешто ама нема да те погоди многу,ќе те заобиколи,бар јас така на тоа гледам.:smir:Мене требаше, ама се спасив?![]()