Домино

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Доминоо!Колку ја сакав оваа игра како помал и колку само на школо ја играв...многу ми беше интересно ја играв...ми беше како еден вид хоби...не верувам дека некој се занимава со ова професионално:)....но сепак верувам дека има такви што играат сеуште:)
Кој е за играње нека каже може да изиграме :)

Ej kako pomala kolku ja igrav igrava.Mnogu mi bese interesna.Pa i sea bi igrala ama da ne mi bea izgubeni dominata.Ej aj edna da izigrame. :pos2::pos2::pos2:

Ми беше омилена игра, играв скоро секој ден со дедо ми (Бог да го прости), ме научи на некои финтици и сега растурам.:)

Ееј домино и јас играв порано со баба ми :)
Ама мала бев многу, баш не се ни сеќавам сега како се играше...

дај да ја слегниме од некаде има некој линк?

Абе домино играв кај еден другар у саботата. Закон беше. Пред тоа немав играно минимум 5 години.

obozavam domino! i si ugram ponekogas so domasnite! dedo mi bese ekspert za domino i toj me nauci uste od mala.....koj e za edna partija a ? :)

Закажана домино собиранка летово. Во струга или охрид. Ќе видиме каде. За подетални информации ќе бидете известени на оваа тема. Така ли е MaRyJaNe-poison?

Nemam igramo domina 5/6 godini.Pamtam ko bev mal igrav so dedo mi i sekogash gubev i plachev , ama zato posle to mi davashe pari :)

играв порано многу али сеа забораив како се игра и затоа не играм а нема ни со кој да играш

И купив на цимерката за роденден домино, знам беше среќна зошо не ни знаеше да игра, после гњавеше секој ден.
... интересна игра, да помини времето.

интересна ми беше порано...сеа е тапа...има подобри и поинтересни игри од неа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom