MiloBilderce
Bukake anyone ?
- Член од
- 7 ноември 2009
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 70
Само у Штип ли нема духови бе ???
Сигурна смрт ... Шо мисилш колкави се шансите за преживување од 15-ти спрат ??ја да ви кажам, живеам у една зграда, у скопје, за која што се мисли дека е проколната.колку што ја знам, од зградава се џитнале тројца, а може и појше...едната особа била постара женичка, со маж и поголеми деца, еден ден и се смачило и си се џитнала.другиот случај, некоја девојка се приклучила на некој секта, црна или сребрена ружа, нешо така, и од таму некако ја наговориле, и си се џитнала.третиот случај е најсмешен.некој дечко, дошол специјално кај нас, специјално од нашава зграда да си се џитне.иначе, единствената логична причина зошто би се џиткале луѓето е дека зградава има 15 ката.е сеа, може ли некој да ми објасни односно да ми даде логично објаснување зошто луѓево праат вака???
Точно е ова за 12те деца. Има многу луѓе што го направиле истото како и ти, отишле таму после 12, и се слушало плач на луѓе.Во Кавадарци немам ногу слушнано за нешто таква работа за опседнати куќи или било шо. Имам слушнато дека во месноста 12 ДРУГАРИ близу кавадарци имало нешто такви работи после 12 саатот. решивме да одиме со другарите па што ни се случи. стигнавме пред 12 . и од секаде се слушаа крекорење на жаби,, бидејки и реката е блиску. но со поминувањето на 12 часот жабите ги снема наеднаш се се стиши ,и за 1 мин почнаа кучиња да вијат. ---- како да плаче некој човек. ЈЕЗИВО
Тоа сериозно дека е на кумот ти?и дали е уредена?пошто кога гледав последен пат на слики,целата е запустена а и колку што имам разбрано дека во нејзе имало снимано спот на некоја македонска пејачка,само колку е точно не знам.Таа куќата во Црниче глупости живи, кумот мој ја поседува таа куќа ја има купено (од што си се расфрла сегде може и не му текнува дека е негова :uvo, збиралиште на наркомани, нема никакви духови.
Не е уредена, крш е оставена, он ја има купено одамнаТоа сериозно дека е на кумот ти?и дали е уредена?пошто кога гледав последен пат на слики,целата е запустена а и колку што имам разбрано дека во нејзе имало снимано спот на некоја македонска пејачка,само колку е точно не знам.
Си ја дошлушнал приказната али не како што треба )Veles , kukjata na germancite ili germanska kukja ! Tamu se srushil nekoj francuski avion na toa mesto , potoa bilo izgradena kukja od strana na germancite 1940 tamu gi nosele i gi ubivale ! Sega kukjata e iskrshena , napushtena , prepolna so jugoslovenski vesnici knigi ! Vo Veles vikaat deka imalo duhovi , ja lichno sum bil mn pati ali preku den ... ednash bef navecher i 4ca od decata shto befme vidofme chovek shto imaashe cigara vo ustata i sveteshe , ali mislime deka beshe narkoman...
On August 17, 1987, Peter and Jeanne O'Neill purchased 108 Ocean Avenue for an unspecified amount. They lived in the house happily until 1997 when they were forced to sell the home because of the high taxes associated with the property ($8000+). According to friends, they chose to spend the money on their children's college education rather than pay the exorbitant taxes.
On June 10, 1997, Brian Wilson (no relation to the Beach Boys) purchased 108 Ocean Avenue for $310,000. He currently resides there with his wife and two children, who periodically leave for college. According to Mr. Wilson, he is extremely happy with the house. In fact, he has spent quite a bit of money restoring the property and scoffs at the notion the house was ever haunted. He asks only that he and his family are left alone to enjoy their property in peace.
P.S. Дани има снимано спот тамуТоа сериозно дека е на кумот ти?и дали е уредена?пошто кога гледав последен пат на слики,целата е запустена а и колку што имам разбрано дека во нејзе имало снимано спот на некоја македонска пејачка,само колку е точно не знам.