Kуќи опседнати од духови?

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Аааааај Помаранџа кај го прочитај твојот пост,од памет се извадив у пм...

Инаку и јас верувам во овие работи и никој не може да ми го каже спротивното,дека не постојат и такви слични срања....

Има филмови правено од вистински настани што се случиле и не се фрлање тие работи.на пример Егзорцизмот на Емили Роуз и Хоророт во Амитивил се правени според вистинска прича......верувам во такви работи,иако како помал за малку ке искусев една ваква слична работа....:kesa:
Pa neskam nikogo da isplasham zal mi e :( inache soocuvanjeto so stravot e vistinsko oruzje i ne se sekiraj ubavo akzav duhovte ne doagaat poso im e merak kaj nekogo treba nekoj da rcnal negde zatoa cepkanje po takvi raboti nikako:nenene: nie sme obicni smrtnici na zemjava pa da si proziveeme ubavo doeka sme tuka

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Pa neskam nikogo da isplasham zal mi e :( inache soocuvanjeto so stravot e vistinsko oruzje i ne se sekiraj ubavo akzav duhovte ne doagaat poso im e merak kaj nekogo treba nekoj da rcnal negde zatoa cepkanje po takvi raboti nikako:nenene: nie sme obicni smrtnici na zemjava pa da si proziveeme ubavo doeka sme tuka
Абе не мора да ти е жал,сакам да читам вакви работи,сам сум си крив :)
Духовите да во право си,не доагаат сами,освен некој ако не направи нешто,не го разбуди,не го повика или такво нешто глупаво срање.

Но,ние кога ја видовме таа работа со мој другари како помали,не беше повикана таа работа,ниту рчкавме нешто кај што не треба,едноставно се појавувала секоја вечер во исто време.
Ние седевме на погрешно место во погрешно време и после некое време немаше никаква трага од тоа,а порано многу често се дешавало едно исто.

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Abe vidi mene tie stvari mi nastetija svakash me poremetija psihicki fizicki ne jadev ne spiev samo strav custvuvav znaci jas imav neshto vo mene toa shto ste go videle ne vi naprailo nisho samo ve isplashilo zatoa drug pat vidish li takvo neshto soocuvaj se so stravot jas do den denes gleam stvari i samo taak se spravuvam da ne se onesvestam od toa ;) tolku pominav so pocnuvam na toa kako na normalni pojavi da gleam a kazi mi shto ste videle?? i kade ???

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Те сфакам,потполно те сфакам и жал ми е за тоа како се чуствуваш :(

Инаку,како помали седевме на пруга кај мене блиску е.Една вечер седиме,се зезавме нешто,се смеевме и наеднаш задува силен ветер,а беше лето.....и се слушаше татнеж од воз како се приближува по пругата.станавме сите и гледаме нема воз никаде,а татнежот се повеке и повеке се приближуваше....
Наеднаш престана татнежот и на пругата се појавува невеста во венчаница,како оди по пругата....:nesvest::nesvest::nesvest:

Сите се исплашивме и се стрчавме да бегаме.....а еден другар целиот побеле и до ден денеска е целиот бел и не е арен....:uvo::uvo:

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Zar e vistina toa so nevestataaaaa :O:O aa kade na koi prugi??????

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Во Ѓорче Петров......инаку пругите ми се на 1 минута од дома,буквално преку улица...

Инаку тука е вистина тоа,ја имаат видено неколку луге......

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Spooky :S stalno idam nakaj gege ama ne idam veke noke zaebi :( strav mi e

ts nee strav jezivo ee hahah

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
I jas ne veruvav vo duhovi se doedeka ne mi se desi najgolemoto sranje vo zivotot ke raskazam na kratko...
Bev 6 odd se vrativ od kaj bab i dedo od selo doma i taka izmorena 9 saatot navecer legnuvam da spijam i slusam tropanje nakaj 3 saatot na prozor i se vrtam i gleam senka od covek so sesir na prozorot i onaka vikam aj be so mi se pricinuva i si se vrativ na spienje ( posle citav i doznav deka 3 saatot po polnok e vreme koa demonite go ismejuvaat svetoto trojstvo) Sabajleto stanuvam im kazuvam na moite ne se zamaraa mn mn poso majka mi e psihijatar i ne veruvaat...Posle toa pocnav se poishe i poshe da gleam nekoi stvari so ne postojat toa na pocetokot se deshavashe samo noke ama posle toa pocna i denje na primer si lezam na krevet i gleam kako onaka strashna licnost se doblizuva nakaj mene mrtvecki glavi do pernica do mene i ushte shto ne veruvajte ova dve godini mi se slucuvashe po red majka mi e psiholog nejzini kolegi znaci ogromen tim na psihijatri nemozea da svatat shto mi e mi davaa tableti jaki za smiruvanje nishto nemozeshe da me smiri taman preku den ke zaspiev ke se razbudev posle 12 navecer i vrishtev na 12-13 godini majka mi spieshe so meen dzabe beshe...nemozev ikona da poglednam ako poglednev ikona od sv bogorodica mi se pretvarashe vo krvava takva strashna cela so vampirski zabi... otidov kaj tipot od kumanovo so ima bioenergija poso veke enmashe shto drugo moite od maka moraa i tamu da se obratat i covekot mi akza deka sum opsednata deka mi e ispraten duh zloben duh od strana na nekoja zena shto posle 40 dena ke doznaam koja e deka mi zemala neshto moe i na toa mi imaat napraeno sranja (shto e tocno mi snemalo poishe raboti) posle 40 dena ja sonuvam taa zena voedno moja komsika kaj meen u skolo se razminuvame i na starkava onaka od ocite i se rastekuva crna krv i vrsihti pomognete mi pomognete mi i nikoj ne i pomaga
Сакаш да кажеш дека бил извршен еден вид егзорцизам врз тебе...ај малце околу тоа, конкретно за тебе (ако сакаш мислам :) )

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
I kako se izbori so toj egzorcizam? so taa sila sto te opsednala?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Имате тема за Егзорцизам :smir: такви дискусии таму, за да бидат во контекст со темата.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Те сфакам,потполно те сфакам и жал ми е за тоа како се чуствуваш :(

Инаку,како помали седевме на пруга кај мене блиску е.Една вечер седиме,се зезавме нешто,се смеевме и наеднаш задува силен ветер,а беше лето.....и се слушаше татнеж од воз како се приближува по пругата.станавме сите и гледаме нема воз никаде,а татнежот се повеке и повеке се приближуваше....
Наеднаш престана татнежот и на пругата се појавува невеста во венчаница,како оди по пругата....:nesvest::nesvest::nesvest:

Сите се исплашивме и се стрчавме да бегаме.....а еден другар целиот побеле и до ден денеска е целиот бел и не е арен....:uvo::uvo:
за истото ова се збори дека го има и во Волково јас не верував ама сега :(:ija:

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Epa 40 dena toa se najloshite denovi vsusnost isteruvanjeto :S Me prakaa po crkvi na misi na takvi raboti mi citaa molitvni krajnoto beshe vo sv Jovan vo Kozle so e tamu koa vleze vladikata koa se otvorija vratite i koa pocna da pee mene mi se sloshi i krv od nos pocna da mi tece i me izvadija nadvor loso epten treba da si uporen da izdrziash da se izborish do kraj ako nemash volja i nadez niso

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Вчера зборев со моето на друштво на ваква тема,немаше што да правиме од досада :nesvest:

И кажува еден постар што седеше со нас,дека во една кука исто во Ѓорче,и таа се наога блиску кај што живеам јас:nesvest: порано живеело некое семејство.Почнале да слушаат секоја нок чудни звуци низ цела кука,тропање по вратите,кревање на ролетните и такви морничави и страшни работи.
Лугето после некое време се иселиле од таму и не сакале да зборуваат за тоа што го виделе таму додека живееле....
Човекот ни кажа дека куката била опседната од поранешниот сопственик на куката и не дозволувал никој да се досели таму.....а до сега се имаат таму доселено неколку семејства и најдоцна за 3 месеци си отишле од таму поради истите причини.
И ние паметни вчера,отидовме во куката од чиста радозналост,кој од кој поголем мангуп бевме,малку пијани бевме.....и влагаме во куката,на самиот праг имаше стапки од чевли кој водеа до една врата.Тргнавме накај вратата и еден другар падна од што беше пијан и сите од страв богами си отидовме.
Овие денови мора да одиме пак во куката.....:kesa::kesa:

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Вчера зборев со моето на друштво на ваква тема,немаше што да правиме од досада :nesvest:

И кажува еден постар што седеше со нас,дека во една кука исто во Ѓорче,и таа се наога блиску кај што живеам јас:nesvest: порано живеело некое семејство.Почнале да слушаат секоја нок чудни звуци низ цела кука,тропање по вратите,кревање на ролетните и такви морничави и страшни работи.
Лугето после некое време се иселиле од таму и не сакале да зборуваат за тоа што го виделе таму додека живееле....
Човекот ни кажа дека куката била опседната од поранешниот сопственик на куката и не дозволувал никој да се досели таму.....а до сега се имаат таму доселено неколку семејства и најдоцна за 3 месеци си отишле од таму поради истите причини.
И ние паметни вчера,отидовме во куката од чиста радозналост,кој од кој поголем мангуп бевме,малку пијани бевме.....и влагаме во куката,на самиот праг имаше стапки од чевли кој водеа до една врата.Тргнавме накај вратата и еден другар падна од што беше пијан и сите од страв богами си отидовме.
Овие денови мора да одиме пак во куката.....:kesa::kesa:
Baranjee belja so silaaa posle site se cudat so gi naslo ne znam zaso tolkava potreba da odite vo kukata...ne se igracki stvarive ama kako sakate koj kako dozivuva

Kajgana Shop

На врв Bottom