bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Па за почеток се играше на Камп ноу, пола тим беше отсутен, нов тренер, крпена одбрана. Треба уште ?Под кои услови иван?
Башка и среќен гол дадовте.
Па за почеток се играше на Камп ноу, пола тим беше отсутен, нов тренер, крпена одбрана. Треба уште ?Под кои услови иван?
Големи екипи немаат вакви оправдувањаПа за почеток се играше на Камп ноу, пола тим беше отсутен, нов тренер, крпена одбрана. Треба уште ?
Абе па ок време ви беше да почнете да гличите. Барса ја тепа Севиља со 4-0 без Меси, па сега неможете да викате дека Барса игра само ако е Меси на теренот. Ќе дојде 3ти мај ќе играме ќе видиме кој ќе си оди дома со полна мрежа.Па за почеток се играше на Камп ноу, пола тим беше отсутен, нов тренер, крпена одбрана. Треба уште ?
т.е. кој ќе остане дома со полна мрежаАбе па ок време ви беше да почнете да гличите. Барса ја тепа Севиља со 4-0 без Меси, па сега неможете да викате дека Барса игра само ако е Меси на теренот. Ќе дојде 3ти мај ќе играме ќе видиме кој ќе си оди дома со полна мрежа.
Почна ли да плачеш?Па за почеток се играше на Камп ноу, пола тим беше отсутен, нов тренер, крпена одбрана. Треба уште ?
Ти ги побара, ја ти ги дадов. Дали имаат или немаат неам желба да расправам. Знам дека не ги памтите оправдувањата кога изгубивте 4-1.Големи екипи немаат вакви оправдувања
И не би да почнуваме за факторот среќа со тебе
Јас не бев задоволен со оправдувањата и искоментирав Просто ко пасуљ. Види бате, оправдување е некоја круцијална судиска грешка, неправда која директно влијаела на натпреварот и значително ја оштетила едната екипа. Мада, и тоа е реално, дел од фудбалот.Ти ги побара, ја ти ги дадов. Дали имаат или немаат неам желба да расправам. Знам дека не ги памтите оправдувањата кога изгубивте 4-1.
Работата ќе биде во тоа што јас ќе бидам во право, а ти неЈас не бев задоволен со оправдувањата и искоментирав Просто ко пасуљ. Види бате, оправдување е некоја круцијална судиска грешка, неправда која директно влијаела на натпреварот и значително ја оштетила едната екипа. Мада, и тоа е реално, дел од фудбалот.
Така да, нема оправдувања, има само начини за олакшавање на моменталната нервоза. Ако се зажештиме, ти ќе ми пишеш дека Реал е најтрофеен во Шпанија, јас дека Барса е поуспешна во меѓусебни дуели - а поентата е да се радуваме или тагуваме на сегашните успеси и неуспеси, додека сме живи и ни значат
Така да, ако сакаш, остави ми мобилен по ПП, да ти пишам атмосфера од каталонија пред почеток на натпревар, или да анализираме подоцна кога ќе славам во некоја дискотека
Поздрав и љубов од Boixos Nois :smir:
Абе да те прашам јас тебе неколку работи може??Работата ќе биде во тоа што јас ќе бидам во право, а ти не
Ама добро, дозволена ти е грешка во толкувањето.
Број на пп, кога ќе те нема на форум, да можам да ти честитам.
1. Не сум доволен за тебе ?Абе да те прашам јас тебе неколку работи може??
1. Дали гледаш дека само ти нешто зборуваш за Реал, другиве од Мадрид-банда ги нема?
2. Ќе честиташ ли победа и воедно титула на 3ти мај ако победи Барса????
За кај то мислиш стари дека грешам? )Работата ќе биде во тоа што јас ќе бидам во право, а ти не
Ама добро, дозволена ти е грешка во толкувањето.
Број на пп, кога ќе те нема на форум, да можам да ти честитам.
Апсурдно е да помислиш дека ќе се откаже од фудбал после вакво нешто, извадена од контекст беше изјавата... делата кои до сега ги има направено се сигурно повредни од 10 секунди “off“ кои ги имаше во еден ебан натпревар, волку внимание да му обрнувавте кога сам јадеше противнички напади (Fantastic Four included) до сеа 3 пати ќе беше прогласен за најдобар дефанзивец.Aбе не ме зафркавај човече, горе во видеото од шпанската телевизија детално е дадено што прави Пепе, прво го шутира на два пати, после наместо да се извини го гази за едната нога и му ја фаќа грубо главата и раката а играчов лежи повреден од негов старт, па мава бокс на играч од Гетафе и на крајот се тепа пред тунелот . Играчот на Валенсија доби забрана од пола година неиграње фудбал поради ударот врз Бурдисо, Пепе треба да добие буквално иста казна, а казна треба да довие и Марсело, кој мавна играч без топка намерно .
Не претерувам, 10 меча за она на видеото се премалку, месеци и месеци не треба да заигра фудбал, треба да посети психијатар а и да се пријави во локалната полициска станица и да рече, се обидов да убијам играч на Гетафе .
Гледај го горе болдираното, како сакаш ова да не биде " пренадуено '' од медиумите, убаво рече самиот Пепе дека откако видел што направил дури и помислил да се откаже од фудбал . . . ма мрш у пм, не те ни сметам веќе за фудбалер .
Очигледно не му треба помош :tv:1. Дали гледаш дека само ти нешто зборуваш за Реал, другиве од Мадрид-банда ги нема?
Real Madrid 68 30 59 260За кај то мислиш стари дека грешам? )
И ДиСтефано ако го спомнам ќе грешам? ))
Пушти глупости, фокусирај се на други работи...мхм...уметност на пример. Прекрасна работа :smir:
Гоја.
Добро кажано, се спремаш психички од сега. Си знаеш ти се гледа имаш искуство, препорачај им и на другарчињава твои истото да го направат.Абе па ок време ви беше да почнете да гличите. Барса ја тепа Севиља со 4-0 без Меси, па сега неможете да викате дека Барса игра само ако е Меси на теренот. Ќе дојде 3ти мај ќе играме ќе видиме кој ќе си оди дома со полна мрежа.