Тоа е битно, бар знаеш.Најдобар дефанзивец.... се прашуем од која џунгла го зеле :icon_roll
Да беше најдобар ќе изреагираше попрофесионално и покрај присутниот притисок на утакмицата а не да гази и да дели шамари по противнички фудбалери само затоа што некој напаѓач му дошол у шеснаестерец. Срамота! Значи Пепе да можеше да игра сеа со Барса, пушки и митролези ќе донесеше чак што више и со боксирач ќе го тепаше Меси.Тоа е битно, бар знаеш.
Како што не мрдна на 23 Декември Касиљас ќе го памти тој гол.Незнам кои квалитети се пресудни кај тебе за добар дефанзивец, ама Пепе ги има сите, и тоа на сосема друго ниво е од другите дефанзивци во Шпанија.
За инцидентот можете да се правите паметни до 101 и назад, тоа не го менува фактот дека е најдобар. Пушки за Меси нема да бидат потребни, и онака нема да мрдне.
Пепе најдобар дефанзивец?Иаме најдобар дефанзивец во ла лига, што сте среќни што нема да игра против вас.
Незнам кои квалитети се пресудни кај тебе за добар дефанзивец, ама Пепе ги има сите, и тоа на сосема друго ниво е од другите дефанзивци во Шпанија.
За инцидентот можете да се правите паметни до 101 и назад, тоа не го менува фактот дека е најдобар. Пушки за Меси нема да бидат потребни, и онака нема да мрдне.
Кошмар му е секоја ноќ голот на Меси.Како што не мрдна на 23 Декември Касиљас ќе го памти тој гол.
Хах, на овој 23 декември мислиш ?Како што не мрдна на 23 Декември Касиљас ќе го памти тој гол.
А според тебе кој е ? Пике ?Пепе најдобар дефанзивец?
Инаку се покажа Реал Задрид кој е и што е најпе*ерска екипа која постои.И нормално дека ќе го задржат Пепе треба уште да нокаутира.На тој сељакот не треба да му се даде веќе да игра фудбал.
Не,Пујол а Пике ќе биде за 2-3 години инаку и најслаби дефанзивци да имаме пак имаме најдобра одбрана во Примера плус и најмногу голови.Хах, на овој 23 декември мислиш ?
А според тебе кој е ? Пике ?
Ви ја разбирам фрустрацијата, од кога е дојден цел напад во џеб го става, па сега може да се олесните. Ај не ви пречам, ако мислите дека подобро ќе се чувствувате.
Знаеш ти убоо на кој мислим. Види погоре видеото од Акси. Греота, некад ви се губи логиката. Го јадете и викате не мрднале Барса т.е Меси... мудро мудро. Простено ти е од мене и од Барса :back:Хах, на овој 23 декември мислиш ?
Постирај бе кој ти брани јас постирам од оваа година а вие само со тој од лани се фалите.Ти рече 23, од кај знам ја на кој мислиш? Без клипови ако може, пошо тие од лани срамота е да ги постирам.
Не ми се праат маалски муабети, стварно. Ако имате некој разумен аргумент повелете пишете.Постирај бе кој ти брани јас постирам од оваа година а вие само со тој од лани се фалите.
Постирај си ти клипови. Ние тогаш не зборевме дека Реал не мрднале како што претходно ти даде изјава за Меси.Ти рече 23, од кај знам ја на кој мислиш? Без клипови ако може, пошо тие од лани срамота е да ги постирам.
Постирај си ти клипови. Ние тогаш не зборевме дека Реал не мрднале како што претходно ти даде изјава за Меси.
Распознаваш минато со идно време?Пушки за Меси нема да бидат потребни, и онака нема да мрдне.
Под кои услови иван?Патем, сите знаеме под кои услови Барса успеа да победи.