Никола_МКД
Corazón blanco
- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 1.213
- Поени од реакции
- 22
ne znat kako da vratat pa sea ne kopirat oti sakat da bidat ko nas.
Не смее грешка да се направи? Ти да не си безгрешен? Нема врска важно се знае што сакаше да каже, друго ништо не е важно освен дека Реал е појак од Барса!Еве и самиот ја рече вистината
Еве и самиот ја рече вистината
Не смее грешка да се направи? Ти да не си безгрешен? Нема врска важно се знае што сакаше да каже, друго ништо не е важно освен дека Реал е појак од Барса!
Еве целосно зголемено како треба да биде мислењето, дека фановите на Барселона неможат со никакви аргументи да докажат дека Барселона е подобра од Реал, а такви аргументи нема, оти Реал си е најдобар во Шпанија. Во право е никола, само постот на викторианус го докажува тоа што го тврдам во мојот пост подолуabe fantom mislese deka nema so sho da dokazat deka barhskjldona se pojaki od real. oti ne go boldirase cel post?
Не, оти велиш погоре во постот, дека сум направил грешка. Прочитај го тој мој пост поубаво и рзмисли, ќе сфатиш што е поентата:helou:Остај ги бе фантом, што обраќаш внимание? Можат што сакаат да зборуваат...се знае вистината!
Баш две не се... и клубовите од последните позиции знаат да изненадат...Ebavi ligata so 2 jaki tima...
А што во Италија да не има повеќе? Мислам дека беше за некој тим од Италија...Интер ако не се лажам?Ebavi ligata so 2 jaki tima...
Абе добро Реал и Барса се најголеми фаворити...ама само на хартија така? Никогаш не се знае...многу пати изненадувале клубови на кои не се рачунало ниту во сон! Инаку Јуве не ми се верува дека ќе земе нешто :smir: Шала би можело, ама ми е страв дека од Рома ќе го јадете :wink:Samo Real i Barca se favoriti..Samo oni se u trka za titula...Drugite se borat za 3 mesto...Za Juve sum
Od Spanija za Viljareal..
STO.AJ TE MOLAM SPANSKATA E POJAKA OD ITALIJANSKATA LIGA SO KLASI.Ebavi ligata so 2 jaki tima...