Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Каков језив сон.. сонував како мачка напаѓа на глушец и го јаде, а јас стојам до нив и гледам само, крв од глушецот прскаше, мачката глодаше, језиво. Шо значи тоа?

Каков језив сон.. сонував како мачка напаѓа на глушец и го јаде, а јас стојам до нив и гледам само, крв од глушецот прскаше, мачката глодаше, језиво. Шо значи тоа?

Ќе присуствуваш на некој немил настан, или нечива приватна расправија:smir:

Сонував како во некоја вода 3 дечиња се држат за мене за да се спасат и понатаму некако сите сме пропаднале за кратко но сум ги извлеков сите на површината на водата живи- што може ова да значи

Сонов беше подолг ама не го памтам цел..Само знам дека беше зима и дека скијав така по една удолница..Не паднав туку убо си скијав иако неколку пати ќе паднев за малце успеав да дојдам до крајот...Ова шо треба да значи?:smir:

Сонував како имам бурма на раката била со бело злато и сум се фалела на другарките дека ме побарале за жена хехе.. и кога сум ја извадила бурмата на нејзината внатрешна страна пишувало 13.10 МОМА.. шо значи пак сеа тоа ?

Сонував како имам бурма на раката била со бело злато и сум се фалела на другарките дека ме побарале за жена хехе.. и кога сум ја извадила бурмата на нејзината внатрешна страна пишувало 13.10 МОМА.. шо значи пак сеа тоа ?

Тоа значи дека готово спремна си за свадба :)

13.10 беше вчера..размисли да не ти се случило нешто симболично:helou: или пак можеби ќе ти се случи идната година :vozbud::pos2:

Сонував дека сум во Скопје и кога застоив покрај кеј од другата страна имаше една девојка со капуљача на глава беше свртена накај мене и не можев да и го видам убаво лицето, ја погледнав малце и се свртев потоа, неколку секунди подоцна ја немаше, едноставно исчезна.

Злато да сонуваш немажена се зборови, значи озборување.. А да беше мажена ќе значеше машко дете:smir:

Сонов беше подолг ама не го памтам цел..Само знам дека беше зима и дека скијав така по една удолница..Не паднав туку убо си скијав иако неколку пати ќе паднев за малце успеав да дојдам до крајот...Ова шо треба да значи?:smir:

Снег значи тежина.. и според завршетоков ќе успееш на крај да излезеш од сите лавиринти кои ти претстојат да ги поминеш.

Сонував како во некоја вода 3 дечиња се држат за мене за да се спасат и понатаму некако сите сме пропаднале за кратко но сум ги извлеков сите на површината на водата живи- што може ова да значи

Значи дека ќе помогнеш некому, ќе дадеш добар совет, и мирно ќе спиеш на крајот.

Сонував кога сум во продавниза за миленичиња... и купував риби... купив една мислам дека и онака ја фрлив во воздух... и почна да плива у воздух исто ко у вода... (:nesvest:) Шо значи? :)

Јас веќе подолг временски период како сонувам едно те исто... :tapp:
Значи било што да сонувам, било што... на крај во сонот мора да ми умре некоја непозната личност, но што е најважно сите умираат на идентичен начин т.е. се дават (било во река, море, езеро, базент)... и ова секоја ноќ, веќе ко сериски убиец почнав да се осеќам :nesvest:

Дали некој знае што би можел да значи сонов?
Ама повеќе ме интересира оној психолошкиот аспект :smir:

Веќе повеќе денови сонувам вода, Охридско/Дојранско езеро.
Завчера сонував како сме пливале само, некој натпревар, а синоќа како сум фатил голема риба со голи раце, сум ја ставил на суво и после некое време таа ме нападнала, па ми се појави црвена лузна/изгоретина на раката, и реков: "Ако, како ќе те јадеме после" :)

Знам оти рибата значи многу проблеми, грижи, лоша работа е.. Ако пливаш во вода значи се вадиш од проблеми, ги решаваш, е сега.. целиот конектст ме збунува.. некој поопширно?

Веќе повеќе денови сонувам вода, Охридско/Дојранско езеро.
Завчера сонував како сме пливале само, некој натпревар, а синоќа како сум фатил голема риба со голи раце, сум ја ставил на суво и после некое време таа ме нападнала, па ми се појави црвена лузна/изгоретина на раката, и реков: "Ако, како ќе те јадеме после" :)

Знам оти рибата значи многу проблеми, грижи, лоша работа е.. Ако пливаш во вода значи се вадиш од проблеми, ги решаваш, е сега.. целиот конектст ме збунува.. некој поопширно?

Вода матна е пари, значи ќе се избориш за нешто и со тоа ќе стекнеш добри финансиски средства, а ако е бистра се солзи..:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom