Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.932
- Поени од реакции
- 20.764
Сонував дека сум си купила малечко зелено желче.
Што би значело тоа?:smir:
Среќа која помалку скапо ќе те чини:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сонував дека сум си купила малечко зелено желче.
Што би значело тоа?:smir:
Каков језив сон.. сонував како мачка напаѓа на глушец и го јаде, а јас стојам до нив и гледам само, крв од глушецот прскаше, мачката глодаше, језиво. Шо значи тоа?
Сонував како имам бурма на раката била со бело злато и сум се фалела на другарките дека ме побарале за жена хехе.. и кога сум ја извадила бурмата на нејзината внатрешна страна пишувало 13.10 МОМА.. шо значи пак сеа тоа ?
Тоа значи дека готово спремна си за свадба![]()
13.10 беше вчера..размисли да не ти се случило нешто симболично:helou: или пак можеби ќе ти се случи идната годинаСонував како имам бурма на раката била со бело злато и сум се фалела на другарките дека ме побарале за жена хехе.. и кога сум ја извадила бурмата на нејзината внатрешна страна пишувало 13.10 МОМА.. шо значи пак сеа тоа ?
Сонував како имам бурма на раката била со бело злато и сум се фалела на другарките дека ме побарале за жена хехе.. и кога сум ја извадила бурмата на нејзината внатрешна страна пишувало 13.10 МОМА.. шо значи пак сеа тоа ?
Веќе повеќе денови сонувам вода, Охридско/Дојранско езеро.
Завчера сонував како сме пливале само, некој натпревар, а синоќа како сум фатил голема риба со голи раце, сум ја ставил на суво и после некое време таа ме нападнала, па ми се појави црвена лузна/изгоретина на раката, и реков: "Ако, како ќе те јадеме после"
Знам оти рибата значи многу проблеми, грижи, лоша работа е.. Ако пливаш во вода значи се вадиш од проблеми, ги решаваш, е сега.. целиот конектст ме збунува.. некој поопширно?