Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го гледаш и вториот дел....jas go gledav The Blair witch projekt pred dva dena i cela vecer imav kosmari![]()
Druze kolku sto znam smrt e toa na nekoj blizok. Ova se najstrasnute sonovi. Pozdrav.Пред некој ден сонував како ме каснува змија за нога , да не знае некој што значи тоа ?:nesum:
Јас сношти сонував како сум си праела кафе, или нешто така и сум седнала на компјутер да слушам музика ама тајтловите на песните биле некои реченици, па сум пуштила рандом. Песната што ми се уклучила имала наслов нешто ко у смисол "не ги терај и другите да веруваат у тоа што веруваш ти, не пропагирај твои мислења", и као тоа била порака од Господ(има смисла пошто сум атеист и у последно време многу се наоѓав на таа тема).
Јас страшно сум се преплашила и сум почнала да се тресам, па сум отишла надвор, сум седнала на тревата што ми е под прозор, а пред мене имало едно цвеќенце бела рада, сум ги затворила очите и сум си рекла "Ако има Господ, нека ми даде некој знак и ќе станам најголем верник", а чудно беше што сум поврзала нешто со ушите, у смисол така да ми го даде знакот...
Знак немаше и се разбудив.
Ако ми каже некој во целост што значи сонов, а да има совршена смисла, ќе го частам сладолед.
Не мора да значи. Јас многу пати сонувам змија ме апнува, сонувам заби ми пагат или со рака ги вадам забите па ништо не се случилоDruze kolku sto znam smrt e toa na nekoj blizok. Ova se najstrasnute sonovi. Pozdrav.