Кралот Марко
Не прилепчанецот, ами Јас
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 3.969
- Поени од реакции
- 278
Драјвер за оваа ТВ картичка која е постара: Pinnacle Systems Studio PCTV и тоа за Виндовс7 64- битен
Оди на www.amd.com и горе десно во ќош имаш мени за да си најдеш драјвери за графичкатаИмам Radeon X1600/1650 Series Secondary
Симнав тоа што треба и ми вика дека не е соодветно за на мојот компјутер?!Оди на www.amd.com и горе десно во ќош имаш мени за да си најдеш драјвери за графичката
Благодарам, но овие веќе ми беа проверени. Сепак мислам дека нема ништо за Виндовс7 64-битен, бааги нешта пробав...
Провери дали си ја селектирал точната верзија на OS.Симнав тоа што треба и ми вика дека не е соодветно за на мојот компјутер?!
Точната верзија е незнам што е проблемотПровери дали си ја селектирал точната верзија на OS.
Што е ова Secondary? мониторот треба да ти е на Primary а не на Secondary.....ова ми е чудно... користиш 2 монитори поврзани на графичката???Имам Radeon X1600/1650 Series Secondary
Ќе симнеш за ATI Mobility Radeon HD4650, исти се, само што оваа е малце по спораMи треба драјвер за ATI Mobility Radeon HD 550v ,
Барав на официјалната страна од ати но не дава резултат