- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ставив Виндоус 7 и ми треба некое програмче што апдејтува драјвери автоматски .... else I'm gone
Фала однапред.
Фала однапред.
Па не ти требаСтавив Виндоус 7 и ми треба некое програмче што апдејтува драјвери автоматски .... else I'm gone
Фала однапред.
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-32bitATI Radeon HD 3650 gfx driver ...za Windows7(vista valjda raboti)
Imate zelenko ako go resam problemov
Епа не треба да ти покажува тоа. (решен проблем)Дали ќе можи некој да ми помогни да го решам проблемов со драјверов ми го покажува овај ерор "ROOT\MEDIA\0000".позз
Сите драјвери што се потреби за матичната, нормално, се наоѓаат во CD-то од матичната. Стај го CD-то и инсталирај ги драјверите.Go izgubiv drajverot za zvukot molam za POMOS MATICNA PLOCA SL-KT400A-C
Socket A Mainboard
VIA KT400A Series
ZABORAVIV DA KAZAM WINDOUS xp
E KAKO DA SE SIMNE PISUVA TORRENT NOT FOUND?Деновиве си чачкав низ интернет, и најдов една интересна ствар... Universal xp driver pack cd ... Тоа претставува цд - збирка со повеќе од 25000 драјвери за компјутерските компоненти.
Го симнав цд-то, ( Иако е поголемо од класично цд ) , и на сите компјутери каде што го испробав беше топ !
Значи, кога немате некој драјвер за компјутерот, а ви е мака да чачкате по интернети и слично, или ви е здосадено од менување на цедиња ( едно за графичка, друго за звучна, итн... ) само го ставате ова цд, и преку device manager на уредот кој windows не го препознава му правите апдејт на драјверот, и самиот компјутер ќе си го земи соодветниот драјвер од цд-то со драјвери....
Многу корисна работа, вреди да се проба....
Download Torrent Тука