Kаков мобилен сакате да имате во моментов, реално, според вашите потреби...

Член од
1 март 2007
Мислења
110
Поени од реакции
13
... му се мислам на HTC Touch ...

Некро... чекам муабет од тебе .. да ги исплукаш телефониве, за да не зеам некој од нив :kez:
ја не сум Necro ама ова со HTC P3450 Touch не ти е лоша идеја .... ме заголица искрен да бидам (овој горниот) а + (плус) го има и во Скопје Цена: +/- 30.000 ден

п.с. изгледа (+/- ноември ќе го имам)

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
8910i

iako e staro telefonce i nema neso opcii, bi go zel poso go ima u transporter2 :D

da ne sitka nekoj?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе секој, па и јас сакам да имам најубав мобилен, ама за продавање чалами, не благодарам! Да купувам телефон, да го празнам домашниот буџет за курташак не вреди. Мобилен ми треба да се јавам и да ми се јават, да пуштам порака и тоа! А тоа го имаат сите телефони!

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Имам солидно телефонче и сум задоволен од него (пу-пу да не го урочам).

Ама би сакал една Nokia 8110... кога би користел второ бројче.
Озбилно... можат ко антиквитети да се водат, ама ептен ми праат мерак.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
k810 go imav go prodadov i PAK sakam da go imam Brz, super kamera, radio, a sega imam 6230i ako e nekoj zainteresiran za trampa so moja doplata do 1000den:))) za drug telefon

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Според потребите доволен ми е било каков.... сепак телефонот првенствено служи за разговор и СМС ... а тоа што сега има се и сешто нанего е друго прашање.. :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
43
Поени од реакции
1
i mene decava sakaat da mi go zemat n95_8G
ali samo sa izlasci :)

Jebo F@kic

†The Eba4ot†™
Член од
1 јануари 2008
Мислења
133
Поени од реакции
0
Abe ja imam Nokia N73 i realno mislam deka debelo se zaebav! Bi sakal sea da imam nekoe erikson4e zs mislam deka ima mnogu poveke opcii za niv, a spored moj standard mislam deka ubav i poevtin od taa marka e W810i. Aj za tie sto imaat erikson4inja (i bilokoja druga marka) ako im treba nesto za mobilniot najubavo da si odat na www.mobile9.com a za tie so W810 ima zverski opcii! Drugar mi ima takov, abe go izede, sto ne li mu naprai i 4 pati go zaebal od koi 3 pati sam go napravil! Imate "Super Bluetoth Hack" i ako ima nekoj glup so W810i sto ke ja prifati konekcijata od vas - naebal!

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Abe ja imam Nokia N73 i realno mislam deka debelo se zaebav! Bi sakal sea da imam nekoe erikson4e zs mislam deka ima mnogu poveke opcii za niv, a spored moj standard mislam deka ubav i poevtin od taa marka e W810i. Aj za tie sto imaat erikson4inja (i bilokoja druga marka) ako im treba nesto za mobilniot najubavo da si odat na www.mobile9.com a za tie so W810 ima zverski opcii! Drugar mi ima takov, abe go izede, sto ne li mu naprai i 4 pati go zaebal od koi 3 pati sam go napravil! Imate "Super Bluetoth Hack" i ako ima nekoj glup so W810i sto ke ja prifati konekcijata od vas - naebal!
се читаш шо пишуваш сони ериксон поке опции од н73 па човече кој сони ериксон освен п серија има симбиан(на твојата нокиа го имаш) за него има колку ти душа сака програми,игри и други глупости а блутут хацк имаш го и за симбиан

Izzie

MIG Fighter Pilot
Член од
28 септември 2007
Мислења
79
Поени од реакции
1
хмммм...според моите потреби сега за сега го имам телефонот по мерка-K750i.можеби најдобра камера во својата класа,супер телефонче,на интернет има многу ствари за телефонот (теми,Java игри итн),телефонот има MP3 Player (а јас му ставив летото картица од 1GB),слушалици ми дојдоа со пакетот и го користам како mp3-че (добро покрај основната намена-пораки и повици) :D

ако гледаме по потребите,би сакал на пример еден K770i.малку подобро телфонче од ова што го имам сега,ама со голем плус-не го има секој втор у скопје (за разлика од овој сега,го вадам во друштво и уште 50 души ко мене го вадат-едноставно мноооогу е чест)

а моја желба е да го имам P990i.татко ми го купи пред неколку дена па...што знам,може ке ми го даде :D надежта последна умира

Kajgana Shop

На врв Bottom