Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
...koga e bremena vo prvite 3 meseci togash zrachi so posebna ubavina i aura ,poradi toa sto vo edno telo se naogaat dva zivota(dve dushi)...
eve ti nekoj koj znae da kaze nesto sto navistina e raciolnalno..definitivno nema poubavo nesto od bremena zena vo prvite tri meseci.Svaka cast na majstorot sto go kazal ova.Mora da se najde i po nekoja bistra glava na forumov!

За да видите дали жената е убава , се гледа насабајле , кога станува од сон. Тогаш нема ни шминки ништо. Се е природно. Е тогаш се гледа вистинската убавина на жената.:salut:

Тогаш девојките најчесто се одвратни. Добро, надворешниот изглед можеби им цути, ама да не ти се погоди уста да отвори или да има повеќе простор околу неа да ти заигра и сл. ...
Најчесто, мене ми се најодвратни слободните девојки, посебно кога би ги споредила со зафатените ... :pipi:

Секој различно ја доживува слободата...Зборувам за слободата, на умот и духот, пружена од оној кој ни значи:pipi:

кога е заљубена :back: значи грда сум сеа :kesa:

Во некоја спавача или пижамчиња, таква поспана, само што се разбудила, без шминка. без ништо...:back:

Kога се смее и е полна со позитивна енергија

најубави сте кога во очите го имате оној поглед кој никако не можам да разберам што сака да ми рече, а очињата ви светкаат како на мачка

тогаш сте толку секси што не можам ништо да ви одбијам

..хахаха кога е најубава?? хахаха:pos2::pos2::pos2:..ма немам појма...на некого оцабајле..на некого кога е бремена..на некого кога е во пижами..а па на некого кога е без ништо( хахаха тоа на сите машки хаха)...според мене најубава е кога е среќна..едноставно извира од неа во тој момент убавина...но сепак не се сите хахаха

Шо знам викаат сите велат "Ау невестава шо убаа е" па мислам кога се венчаат тогаш се најуваби,најсреќни, највесели итн. :)

Коа е со раширени нозе:pos:!Незнам-коа глуми домаќинка(а не е).:toe:

Кога се смееат природно а не вештачки на сила.

Koga e na plaza na zajdisonce, portokalovata svetlina i go obojuva liceto a vetarot si igra so kosata i kratkoto fustance otkrivajki delovi od cokoladnata koza!
Nautro, koga se budi i e polugola, razbushavena, sonliva, pospana, nezna...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom