Не можам ја толку да испијамZena (bilo koja) moze da ti bide najubava vo 3 situacii:
1.Iskacanje od zatvor posle dolg prestoj
2.Pijan.Kamen.
3.Popalen,ama epten epten popalen.
Грешка бил!жените се најубави кога ке се изгаснат свеќите- ова го кажал еден писател али не знам кој
епа дечко да ти кажам кога ќе видиш девојка што ти се свиѓа нема да тргнеш да и се пушташ туку најприродно да и направиш муабет па ако тргне муабетот.... ќе видиш како реагира, фино мислам се знае а не вака од далеку знаеш каква е?????? еееее аа и мене што ме нервира после тој што ти направил муабет ќе ти свети цела вечер ко да чека нешоооо е па и вие машките плашковци да го е***Најубави се во периодот од 30 до кај 40 години, ако добро се одржуваат. Мене лично ме палат кога без грам срам ти се пуштаат во дискотека онака со денсање и тие ствари. Али тоа ретко да не речам ич не се случува.
И едно прашање зошто женските не флертуваат први туку чекаат да им се пуштиме ние машките. Има некој машки што им е страв да не добијат корпа (како мене). Ко што станале у последно време женскиве не се и да им се пушташ, и да се слободни (мислам без дечко) како да се плашат и муабет да ти напраат, како да ќе ги изедеш. Чекам одговор.
А најубава е кога е туѓа :pos2: .жената е убава секогаш кога таа така се осеќа...тогаш зрачи со шарм сексипил...макар имала 50 ако убаво се чуствува во сопствната кожа ондак тоа е тоа...а ако има 25 и не се осека убаво и е без самодоверба ондак така и ке зрачи...иам видено девојки кои надворешно се да речеме просечни но...се негувани и те привлекуваат со самодовербата...тоа е права жена