Прв приватен универзитет - Европски универзитет

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Што очекувате вие да кажат на А1 кога ќерката на газдата на А1 е земена со синот на газдата ФОН

Не се криви тие од ФОН туку професофите од Европски (кои заминаа на крај на прв семестар во ФОН) па сега поткупуваат студенти од Европски за вакви пропаганди.

Кој губи има право да се лути.

Европски forever :helou:

На први октомври свеченото почнување на академската година:vozbud::pos2:
ќе ви биде кажано.:helou:

Кога се уписите за постдипломски?

Да не знај некој кога почнува испитната сесија?????

Кога се уписите за постдипломски?

Dex сега се уписите побрзај за да не платиш казна. Прво се плаќа 500 евра и се потпишува претдоговор и после во октомври се доплаќаат останатите 1000 евра од годината и нели се потпишува договорот. Со настава се почнува некаде крај на октомври, почеток на ноември, со тоа што не се плаќаат испитите на сметка, туку само се пријавуваат со маркица, зашто се ти е платено во школарината.:helou:

Dex сега се уписите побрзај за да не платиш казна. Прво се плаќа 500 евра и се потпишува претдоговор и после во октомври се доплаќаат останатите 1000 евра од годината и нели се потпишува договорот. Со настава се почнува некаде крај на октомври, почеток на ноември, со тоа што не се плаќаат испитите на сметка, туку само се пријавуваат со маркица, зашто се ти е платено во школарината.:helou:
Ех преваранти, па не сум дипломирал, дипломската ми е после 15тизакажана, како да пријавам, секаде се октомври уписите!:uvo:

Dex јави се на факултет и објасни им, ваљда ќе имаат разбирање, можда и само така зборат за да се запишеш и платиш побрзо. Не си едниствен, имам многу колеги што уште им останала дипломска работа. :helou:

A daaaaaaaaaaaa, na drzaven ne se pie, ne se pusi, nema narkomani, neeeeeeeeeeee! Lele ti si mi favorit:vozbud::kesa:

Бидејќи одамна не го посетувам форумов активно, а сум бил прозван, и башка не ме разбрало што сакам да кажам, еве еден поздрав до девојчето кое ме фаворизирало :pipi: И ти си ми мене "фаворитка". :back:

Ајт :salut:

Известување до сите од Европпски Универзитет дека со предавања се почнува од 06.10.2008

прва година - 8 ч
втора година - 10 ч
трета година - 12 ч

Известување до сите од Европпски Универзитет дека со предавања се почнува од 06.10.2008

прва година - 8 ч
втора година - 10 ч
трета година - 12 ч

Од кај ти е оваа информација?

Поздрајте го Караџата, асистентот, тие што сте на политички науки, таму мислам дека предава. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom