Фан клуб:Црвена Звезда

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
„Radun grupa“ zarađuje 100 miliona evra godišnje

Čitava „Radun grupa“, u kojoj su i „Radun inženjering“, „Građevinar“, „Nektar agrar“, „Centrokoteks“ i „Jugoinspekt - Novi Sad“, sa ukupno 1.100 zaposlenih, prema podacima iz 2007. ostvarivao je godišnji prihod oko 100 miliona evra.

Охохохо...100 милиона годишно , од тие 100 3-4 да дава тој во Звезда ќе цветаме.А и плус други спонзори:pipi:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Da ne e nekoja spekulacija bre ova zs sme naviknati i na to, dobro vremeto ke pokaze inace ne e loso ova da stane vistina.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не е ни најмалку ова изненадуванје што сакаш ако се земе предвид какви припреми имаше кога се донесе тренер кога дојдоа новите играчи односно појачувања,поразот е резултат и на сеуште на неуиграноста.Па и самиот тренер арно изјавил не гоји се прасе пред божик па и така е не погрешил.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не се они криви, екипата уште не е комплетирана а тројца нови играчи беа донесени недела дена пред старт на НЛБ . Тренерот такуѓере . Плус, Кешељ и Тадија се повредени и не играа . Тоа е тоа , распоредот е малце тежок за почеток али за месец дека очекувајте подобрување .

Комплекси....:)

Заставицата Ем-Џеј ја добил на турнир во Солун во 1983 година кога играл за Северна Каролина против Звезда во финалето . При традиционалната размена на реквизити он ја земал и покасно ја закачил на ѕидот во собата на колеџот .
Утакмицата Звезда ја изгубила во продолженија а последниот напад го реализирал токму Џордан .

Kajgana Shop

На врв Bottom