- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
ЛОЛ ова го правеше во Фотошоп??? WTF ?????????
ЛОЛ ова го правеше во Фотошоп??? WTF ?????????
Не, не знам да работам со него. Ова е од на работа.ЛОЛ ова го правеше во Фотошоп??? WTF ?????????
шо интернет е тоа на работа ?Не, не знам да работам со него. Ова е од на работа.
каков фотошоп види на Properties сликата директно е од спидтест серверот.ЛОЛ ова го правеше во Фотошоп??? WTF ?????????
Директно од INTEROUTE, пренесено преку SDH до Скопје.шо интернет е тоа на работа ?
Абе на работа , им е во лан нетот со телеком оптика и затоа е толкава брзината , и јас имам толкава брзина не кревајте паники не е ништо чудно.ЛОЛ ова го правеше во Фотошоп??? WTF ?????????
Да демантирамАбе на работа , им е во лан нетот со телеком оптика и затоа е толкава брзината , и јас имам толкава брзина не кревајте паники не е ништо чудно.
Зголеми го cache-ot на 1024MB за да немаш проблеми со download.Да демантирам
Со таа брзина не гледам дека би имал проблемиЗголеми го cache-ot на 1024MB за да немаш проблеми со download.
Па има проблем. Ете кај мене како трга , а интернетот работи на истиот принцип како кај него.Со таа брзина не гледам дека би имал проблеми
Фликси извини вака, ама што не го користиш "твојот" нет за да сидуваш?Па има проблем. Ете кај мене како трга , а интернетот работи на истиот принцип како кај него.
За разлика од кај него кај емне се искористува максимумот од мрежната картица.
Погледни најдоле на средина каде што пишува Disk Overloaded. Значи има проблем кога тоа се случува, треба да го зголеми кешот во зависност колку рам има и толку.Со таа брзина не гледам дека би имал проблеми