За девојките: Кој прв дозна за првиот пат?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Првин другарите, одма по пут накај дома, Аљо брат... ја скинав!! Оллеее браао пер, брат ајде да одиме да пиеме,ова она, напраивме да пукне се потапшавме по рамо, добредојде во клубот ова она и то.

Машки работи, машки рулзз.
Наслов на темата: За девојките: кој прв бла бла бла... :icon_lol:
Добро де, кој како си се чувствува. :)


Иначе, не се сеќавам кој прв дозна. По логиката на нештата, веројатно најдобриот другар или најдобрата другарка. Знам кој СЕ дозна брзо потоа, ама не ми текнува редоследно. :)
Битно најблиските пријатели, никој од дома, најмалце мајка ми. Нормално дека и стана јасно по некое време, и не дека немаше обиди да го извлече тоа со мене, ама јас едноставно не се чувствувам слободна да правам толку интимни муабети со неа.
 

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Мислам дека беше сестра ми прва што дозна.
Па после другарките.
Мајка ми дозна еднаш кога мислеше дека сум трудна, па морав да и објаснувам зошто ми касни, па дека користев последно заштита и дека не сум трудна.
Потонав в земја ко и го кажував тоа, колку и да сум блиска со мајка ми на таа тема едноставно не можам да разговарам со неа.
 

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Кога почнав да останувам на преспивање кај партнерот...Секако дека мајка ми сфати, сигурно не сме плетеле џемпери по цела ноќ:)
На другарките им криев некое време, од проста причина што јас бев прва во друштвото што го изгуби Мистер Химен, па некако не сакав да споделувам веднаш, некои бубачки ми проработеа веројатно тогаш...(17и нешто години имав:uvo:)
На мајка ми и кажав буквално дека сум сексуално активна дури пред 1 година, онака искрено, само зошто почна да ме дави со некои фрки околу мојата крвна група...
Но, детали не споделувам. Само со сестра ми и другарките.
 

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
Може звучам како персона со разнишани семејни односи и абнормални перцепции за доверба во семејството, ама мојата мајка никогаш нема да дознае. Кај и да е, ќе сфати сама. :icon_lol: Често ме прашува за тоа, ама тотално ја избегнувам таа тема. Едноставно не ја чувствувам толку интимно-блиска, си ги имам другарките за такви муабети. Со неа можам да зборам за школо, за комшиката, за времето, за ручекот. Ама мои приватни интимни нешта едноставно не ми е пријатно да споделувам ни со неа, ни со било кој друг од моето потесно семејство.:toe:
па прва дозна најдобра другарка..ама после месец време, следна беше друга другарка и само тие се личности на кои можам целосно да им се отворам и само нив сум им кажала...а со време и уз муабет сватиле и други, ама никој од домашните :kesa:
 
Член од
25 октомври 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
prvo dozna toj dek mi e prv pat:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:, a posle kazav na edna drugarka... :pipi:
 
Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
prv dozna mojot dnevnik,na nikogo nisto ne kazuvam bidejki imam loso iskustvo,i se imam izgoreno mnogu pati i zatoa najubavo e da si kutis:helou:
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
Сеуште ми се нема случено, но на близок пат сум и од тоа што прочитав во претходните мислења најискрено се исплашив. Како може да ме познае мајка ми??? Хмм.. бидејќи не сме толку блиски за да и кажам кога ке имам секс :toe: Не сум и кажала за дечковците, а не па за секс НОУ УЕЈ :nenene:
 
Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Пер, слободно ти можеш да пишуваш.. не се чуствувај дискриминирано, спаѓаш и ти тука.
искрено имав желба да кажам ама се осетиф она стварно дискриминирано и лимитирано коа видов ЗА ДЕВОЈКИТЕ!!ама ај ке си кажам
па излегов од кај девојка ми од стан и прв што ме чекаше беше мој најдобар другар што ми е како брат!!! па му кажав на него !!!! ама не ширев многу пошто си го сакав девојчето!! после другар ми беше сестра ми пошто у добри односи сум со сестра ми!! хаха
а мајка ми и татко ми си сфатија од постапките што ги праев!!(девојка дома, ја кај нејзе, на одмор со неа, ги бркав за да ми дојде на гости!!! хахахаххаха и тоа
 

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
хиии

Според мене другарка си е другарка мајка си е мајка, нема мешање...убаво е за некои работи да се консултираш со мајкати ама за секс што знам некако е глупо, не знам мене би ми било...ејјј прашање до тебе дали дечкото што те скина знае дека и кажуваш се на мајкати...како он ќе реагира на тоа или и на него му се сеедно...убаво е да си блиска со мајкати ама не до толку според мене позз
 
M

Mario Gómez

Гостин
Чак Норис дознава прв, ама вие тоа не го знаете!:pos::pos:
 

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.727
Поени од реакции
19.890
На братучетка ми, дури у Виена и се јавив, да и соопштам :kesa: Ама само со неа си имав толку отворен муабет и така .. :)
 

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Прва дозна најдобрата ми другарка.:pipi:
 

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
prv dozna mojot dnevnik,na nikogo nisto ne kazuvam bidejki imam loso iskustvo,i se imam izgoreno mnogu pati i zatoa najubavo e da si kutis:helou:
Mene uste mi se nema deseno planiram denovive:kesa:ali mislam deka nema potreba da go siram toa.Toa sto se desilo pomegu nas ke ostane pomegu nas.Inaku so majka mi sum mnogu bliska ama nema logika da ja cekam da stane od spienje i da i kazam ME SKINA:)
Iako pretpostavuvam deka poveketo sto ne poznavaat pa mozda i majka mi mislat deka veke sme imale odnosi,sepak nemam zosto na nekoj da mu go objasnuvam toa
 

Kajgana Shop

На врв Bottom