Македонска фудбалска репрезентација

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Каква е оваа нива што играме на неа :pos:
Досадно полувреме :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Се гледа колку немаат желба за играње на теренов Камерунциве...
а па коментаторов вика 10 000 се собраа од кај 10 000 бе да не ги множи по 3

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
jonuz e :pos2: твоја е, овде, играј хахаах

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
теренот ораница за садење на амрули сега им е сезона :pos2:

стадионот е полн зашто имаат дадено преку 3000 гратиси и сега на полувреме ќе влезат уште 2000 и коемнтаторот ќе каже дека има преку 17.500 гледачи :pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На почеток коментаторов: Слаба посетеност, околу две до три илјади. После 15 мин. влегле уште 100 души, овој вика сега има скоро 5000/6000. Влегоа уште 100/200, еееее сега веќе има 10.000 хахахахаха. Па добро бе мајку му не сме слепи, овде ако има 10.000 ја го сечем одма. 6.000 преку сила има, мада не ми се веруе ни толку да са.

Иначе шо дека ги напраеја трибиневе?? Гледај го теренон бе, РЕЗИЛ! Мислат само напрај трибини и готово, а на теренон можеш слободно компири да посадиш.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Аааааа како можел Пандев да трча :wink: . Дечково Демири ми направи мерак многу едноставно игра не ја тупи ко Тасевски и више испуканиот Шумуликоски. Тодоровски и Лазевски се бекови на кој може да се смета. Иако е опуштена утакмица мало размислување мое за ситуацијава на теренот :helou: . Ристиќ добро би дошол у напад место Илчо ќе даде повеќе живост. АЈДЕЕЕЕЕЕ МА КЕ ДОНИЈА !!!:oeoeoe: :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Подобар е од коа игравме со Хрватска (победа на Македонија 2-0) :tv:
Тоа имав прилика во живо да го доживеам, бев мокар од глава до петици, имав температура со денови ама не ми е ни жал ни срам пошто квалификации беа и се памтат бодовите...

Ама ова е резил, има луѓе ќе гледаат снимки... се надевам нема да падне гол за да не прават клипчиња за youtube... :kesa:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Иначе морам да го спомнем Тричко. Детево е стварно ѕвер! Штета што немаше шанса да отиде многу порано во некој појак клуб во странство, како Пандев на пример. До сега ќе беше Амди Бајрам за Пандев, ако не е и сега :Р

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Еве Видевски објасни зошто е теренот каков што е. Крива е Јужната трибина, затоа што била на Југ! Ем многу била висока. А снегот да ми ти паднал во зима, замисли. И така Јужна му правела проблеми на Сонцето да го стопи снегот, наводно за да докаже некаква поента. Снегот се топел полека полека и затоа теренот е таков каков што е.

Приказни кружат, дека Јужна долги години излегува како победник со Сонцето и најверојатно ќе го надживее.

А бе не се заебавевајте го покривате теренот со најлон, ебаве мафијашите со толку донации не можете еден терен да го зачувате на зима.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Досадна утакмица,катастрофа терен.Ова и го очекував мене ми е комплетно исто како да го гледам мечот со Нигерија само што тогаш снема стрија и беше малку поинтересно :pos2: Башка и камериве на МТВ од кога им се бе,каква бедна снимка изгледа како да гледам некоја фудбалска снимка од пред 20+ години.

П.С-И колку да не биде без ич,може мрцинава Јонуз ЕДНАШ да каже дека во преден план му е резултатот,само еднаш!!!

П.П.С-Ај наздравје голче. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Знае ли сељаков или така наречен селектор да збори македонски бе све да му ебем??? Како не се наоѓа бе некоја будала да потепа све ова, да не спаси од мукеве.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сега се враќам од факс и гледам 1-0. Ај тоа ама баш кога уклучив Видевски вика резултатот никогаш не е во преден план на вакви мечеви. Како бе не е во преден план, ако тој не е показател како играме, што е?

Кој го даде голов иначе?

Kajgana Shop

На врв Bottom