Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно, ова ќе биде чиста срамота ако ниедна телевизија не нуди пренос од натпреварот :(

е тоа е лошо што мечот е впеток , ол араунд аур ченелс , секаде е сапуница у тој термин , а за неемитување на епизода не доаѓа обзир. мтв ќе ја земе , на вотр канал ќе ја дава , ќе видите.

многу е веројатно словачка да игра без шестак и витек , у превод , нека се отепаат нашите ако изгубат. мора да се остане непоразен , по секоја цена , и со две победи против ерменија и андора , да ја пречекаме русија со 7 или 9 бода. доста беше од песимизам кога можеме да се носиме со сите во групата. добро е што немаме повредени , од нурединовски очекувам достојно да го замени пачовски , одбаната да чисти . е сега за у напад ќе биде тешко . шкртел е багер , ама гоче знае да искомбинира со илчо дупли пас :)

Пренос на МТВ во петок, 20:30 :smir:

iconflowerhr4.gif
iconflowerhr4.gif
iconflowerhr4.gif
радосна вест
iconflowerhr4.gif
iconflowerhr4.gif
iconflowerhr4.gif
iconflowerhr4.gif
има некоја реклама ? ја не видов уште

Ристиќ преминал во Руски Амкар...
Ај да го видиме дали напреднал малку...

Ристиќ преминал во Руски Амкар...
Ај да го видиме дали напреднал малку...

Сите го плукаат Ристиќ, а никогаш не му се даде вистинска шанса во националниот дрес. Два пати влезе од клупа и изигра по 15 мин. и не се покажа најдобро. Епа сега кој би се покажал во 30 мин. во добро светло незнам. Ристиќ растура кај и да иде, сеа јес да Узбекистанскиов фудбал не е којзнае што, ама во 14 утакмици за Бундјокор даде 11 гола, ја освои нивната Лига на Шампиони со овој тим, претходно и во Кореја растураше. Треба да му се даде шанса, кога едно дрво како Стојков може да игра за репрезентација, незнам зошто не би можел и Ристиќ.

Abe gledam imal dosta uspesi so aziskite timovi vo nivnata liga pa i vo Aziska LS bravo Stevica... Za MK igra od 2007 9 natprevari 1 gol :toe:

I luge koj nie kapitan sea Pandev ili Sumulikoski ??? :) :) ne e vazno ama me interesira bas :)

многу е веројатно словачка да игра без шестак и витек
За Шестак е сигурно дека нема да игра, ама што е со Витек, зошто и он да не игра?

Незз момци али имам осекај дека утакмицава нема да ја изгубиме,иначе ств сакам да се му даде поголема минутажа на Ристиќ:toe:

Каков Ристиќ бе луѓе, Ривалдо на 40 години беше најдобриот играч во неговиот тим, Узбекистан не се ништо подобро од Македонија.

Драган Георгиев е позајмен на Падерборн(Германија),доаѓа од екипата на Мајнц..

Ајдее па нели потпиша договор за една година? незнам што глупост испадна ова, на еден натпревар само го земаа, постигна гол, и сеа го шутнаа :о

^Изгледа сакаат да видат како ќе напредува,за следната година скроз да го откупат од Хоризонт...сигурно имат оставено опција ако се покаже есенва,на зима да можат да го вратат назад...можда и не е толку лошо ова,за неговата понатамошна кариера...
добро знаете,каде се Пандев беше позајмуван додека не постана ова што е денес...времето ќе покаже дали беше добро или не...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom