anonmacedon
SP level over 9000
- Член од
- 24 јуни 2009
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
обџекшн!
обџекшн!
Забавата допрва следува:helou:ОБЏЕКШН САСТЕИНД!!!
:baeh: :pos2:
Ова почна забавно да биднува!!!
А ме интересира...тетаните...нели биле од различни вонземски раси,епа како може тогаш сите да се адаптираат на човечкиот мозок...абе необјаснива работа е ама...
И тој ксену,има некои моќи или е само лорд и имал империја??
Ееее зошто фармација прашувате?Имене ме интересира зошто би се спомнувала фармациа па уште и нелегална фармациа притоа ... А пак и мислам дека требаше да им забранат финансиска дејност ... Сепак нели е култ , религиа . Што ке има се за да веруваат пари ??? Бар така ке се изваеа од обвинувањата дека ги кршат човековите права .
Абре, што повеќе да кажам....Лелеле ... остро ... Ми велеа дека рбетот на некои такви култови е составен арогантни полу образовани „опинци “ ... Али до сега не верував :pos2:
Просто ке кажам дека со тоа што вака си ги покажуваат роговите сумљам дека ке привлечат некакво интелегентно членство .
Засега ја најдов само оваа религија т.н. нова религија или Supplementology која тврди дека не бара донации меѓу другите работи, па сеа...Елена ... Многу ме интересира нешто ....
Кажими дали постои вариациа , гранка , секта шо и да е која го отфрла материалното .. и нормално не зема чланарини, пари итн ...
И ако не зошто не би постоела