F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
За најдобар дефанзивец можеби,ама за најдобар играч...тешко=).Офанзивните играчи повеќе се вреднуваат од дефанзивните.:smir:
Ондак Вејн Руни..Според мене еден од тие двајца,за новинарите не ме боли дупето:pipi:

Кој ги питува новинарите??А најглупо е што Џерард го прогласија за Најдобар според публиката...Па нормално дека ќе е така,бидејќи Ливерпулците и анти-Јунајтед ќе си гласат за него,а овие од Манчестер имаа 5-6 играчи,па фановите на Јунајтед гласаат за различни играчи.
ahah niv gi prasuvaat gledas a tebe koj te prasuva neznam samo toa a da ne se penzionirase Ryan Giggs ke bese i najdobar igrac vo premier ligata za ovaa sezona ama aj neka se pofali stariov deka nekoja medalja dobilhttp://www.google.com/url?sa=t&sour...+giggs&usg=AFQjCNF0e-fvtFLCRgNlSOR88Mpntox78w

ahah niv gi prasuvaat gledas a tebe koj te prasuva neznam samo toa a da ne se penzionirase Ryan Giggs ke bese i najdobar igrac vo premier ligata za ovaa sezona ama aj neka se pofali stariov deka nekoja medalja dobilhttp://www.google.com/url?sa=t&sour...+giggs&usg=AFQjCNF0e-fvtFLCRgNlSOR88Mpntox78w

Тој стариот има добиено медали и титули, колку што сите тие лингури имаат заедно утакмици изиграно(башка што нивните очајни фанови сонуваат за титули :icon_lol: )...и е еден од најзаслужните за промовирањето на премиер лигата ширум нашиов ни белин свет...

Тој стариот има добиено медали и титули, колку што сите тие лингури имаат заедно утакмици изиграно(башка што нивните очајни фанови сонуваат за титули :icon_lol: )...и е еден од најзаслужните за промовирањето на премиер лигата ширум нашиов ни белин свет...
Таков играч педераната од лузерпул никогаш нема да има:tapp:
Убаво кажа некој погоре, од Јунајтед беше предложен цел тим и само педерот Стиви од лузерпул и нормално дека сите што се анти-Јунајтед, а ги има многу гласале за лиглето и ете му награда зошто ако не беше таа награда ќе останеше ко *урот в раце и годинава:tapp:

ahah niv gi prasuvaat gledas a tebe koj te prasuva neznam samo toa a da ne se penzionirase Ryan Giggs ke bese i najdobar igrac vo premier ligata za ovaa sezona ama aj neka se pofali stariov deka nekoja medalja dobil
Само за информација, нема да се пензионира по завршувањето на оваа сезона. :tv:

Потпиша уште едно годишен договор па така уште ке го гледате како бакнува пехари,а ова не му е единствена индивидуална награда на Гигс за ваша информација има двапати освојувано награда за најдобар млад играч.

Ви се чудам на тоа колку сте нереални. Ако не бил Гигс, Видич, ако не Видич, Роналдо или Руни.:uvo: Факт е дека Џерард оваа сезона си е најдобар во ПЛ.

Ви се чудам на тоа колку сте нереални. Ако не бил Гигс, Видич, ако не Видич, Роналдо или Руни.:uvo: Факт е дека Џерард оваа сезона си е најдобар во ПЛ.
Ај бе па и ти не се губи. А каков друг коментар да очекуваме уствари од некое дете коешто 2-3 утакмици од Премиерлигата гледало и ги мрази Манчестер Јунајтед?

Таков играч педераната од лузерпул никогаш нема да има:tapp:
Убаво кажа некој погоре, од Јунајтед беше предложен цел тим и само педерот Стиви од лузерпул и нормално дека сите што се анти-Јунајтед, а ги има многу гласале за лиглето и ете му награда зошто ако не беше таа награда ќе останеше ко *урот в раце и годинава:tapp:
abe eve cel svet e protiv vas ako e taka kako Ronaldo dobivase nagradi minatite sezoni so pusenje polovi organi na lugjeto sto glasaat??? da bideme realni so nisto ne ja zasluzi Lampard,Xabi Alonso i Gerrard napravija duplo od nego za svoite timovi ovaa sezona covekov moze bil igraciste ama negovoto vreme pominalo toa sto ne dobil togas priznanie i aj sega mu go dadoa ako nisto drugo podobro Van Der Sar ili Vidic da zemea zosto tie se najzasluzni za rekordot bez primen gol

cisto za informacija priznanievo Gerrard go dobi sezonata 2005-2006 a ovoj na 35 godini dobi ahah Gerrard na 35 godini ke nema mesto po doma od medalji priznanija i sl.

BTW
Steven Gerrard

RYAN GIGGS

ke praime pak muabet Gerrard ko ke bide pri kraj na karierata pa ke vidime koj e koj

Друже, кога ќе има Жерард титула во премиер лига, пиши ми...

Ај ја да ти одговорам ја пошто ќе ги фати нервен слом на прашањево. Жерард ќе има титула коа ќе игра Проеволушн на плејстејшн ама со Манчестер Јунајтед.

ne praam muabet za titula za individualen igrac praam muabet ja ne go osporuvam Manchester kako tim nego izborot na Giggs ne e realen kako sto napomenav podobro VanDerSar ili Vidic nekoj od niv da dobiese zosto znaeme kako odigraa vo odbranata sezonava

Ајде Јунајтед уште еден поен фали да направи три титули по ред:vozbud:

Виган-Манчестер 1:2..Дали ова значи :pehar: ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom