F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
да се знае кој е љубител на Ташаци во премиер лигата.:duel::pusk:

И што? Зошто мислиш дека нас ни е гајле што е по сексуална ориентација? :toe: Игра добро? Дава голови? Фала многу, пријатно.

Бог да чува,од еден клип аправат кула,лелееееееее чудо големоо,ајде сега сите да се смееме да не пропадне смешката:tapp:...он нека си дава голови а за друго гајле ни е.

да се знае кој е љубител на Ташаци во премиер лигата.:duel::pusk:

И мене на тренинг да ми се сличеше вакво нешто ќе се зачудев, ќе си речев на кој му станува патлакот среде толку машки:pos2:
Зато пред тренинг треба убаво да се издрка Калче, за да не рипа насекаде:helou:

Бог да чува,од еден клип аправат кула,лелееееееее чудо големоо,ајде сега сите да се смееме да не пропадне смешката:tapp:...он нека си дава голови а за друго гајле ни е.
А ти што се замараш, сите од Јунајтед што се замарате, Роналдо ги има поминато сите лепотици на и надвор од островото така да не се замара со големината на пенисот, има тој мнооооооооооооооооооогу повеќе големини:toe:

Еве ги заљубените:vozbud::vozbud::vozbud:

steviexabikissy.jpg

И мене на тренинг да ми се сличеше вакво нешто ќе се зачудев, ќе си речев на кој му станува патлакот среде толку машки:pos2:
Сакаш да кажеш има уште еден педер во Манчестер ? :pos:

Сакаш да кажеш има уште еден педер во Манчестер ? :pos:
Де бе сеа па и вие со вашите заебанции..Како и да е и да има 1 не е ништо..У Ливерпул се 2:vozbud:

А од кај знајте тој шо му станал можда мислел на девојките шо ги дупчел претходната ноќ.:toe:

Де бе сеа па и вие со вашите заебанции..Како и да е и да има 1 не е ништо..У Ливерпул се 2:vozbud:

А од кај знајте тој шо му станал можда мислел на девојките шо ги дупчел претходната ноќ.:toe:

А бе шо се замарате толку...Нека бројат тие педери, ние ќе броеме трофеи на крај:smir:

kolku los photoshop rakata na golmanot u sredina i pozadi igracot gore crno hahah nekoja druga slika mozele barem da se potrudat lugjevo ebate ja podobra ke napraam
Ова е кога Ливерпул освоија Лига на Шампиони 2005 мислам беше.Еве го и видеото

Роналдо, порасни веќе еднаш !!!
На дел од Фудбалерите на Манчестер Јунајтед веќе им дојде преку глава лошото однесувањето на Кристијано Роналдо. Филмот пукна после неделната средба пртоив Сити, кога Португалецот протеситараше поради тоа што излезе од игра во 58 минута.

Поголемиот дел од играчите на овој тим успеа да ги изнервира,кои после натпреварот му порачаа на овој фудбалер да се спушти малку на земја и да го респектира малку Фергусон.

"Неколку играчи беа незадоволни од однесувањето на Роналдо и тоа му го рекоа.Поголемиот дел од нив пораснаа со Ферги и не сакаат некој така да се однесува кон големиот стратег и секогаш треба доволно респект да му се укажува на Фергусон"откри еден анонимен играч за таблоидот"САН".

Според истиот извор,фудбалерите на Јунајтед на Роналдо му порачаа да порасне и да покажува почитување во соблекувалната ,а не така да се однесува. Наводно веќе Роналдо се извинил, а Фергусон го прифатил извинувањето и не сакал да го казни.

Има некој за кладба за Манчестер-Арсенал??? У точен резултат да се кладиме:pipi:

Џои Бартон од Њукасл доби казна заради црвениот картон против Ливерпул:
SNN1509AAA_280_803561a.jpg

bart_380x429_803832a.jpg

Ќе треба да плати и вкупно 120,000 фунти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom