да се знае кој е љубител на Ташаци во премиер лигата.:pusk:
Хах,не вервам да е вистина ова...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене на тренинг да ми се сличеше вакво нешто ќе се зачудев, ќе си речев на кој му станува патлакот среде толку машки:pos2:да се знае кој е љубител на Ташаци во премиер лигата.:pusk:
А ти што се замараш, сите од Јунајтед што се замарате, Роналдо ги има поминато сите лепотици на и надвор од островото така да не се замара со големината на пенисот, има тој мнооооооооооооооооооогу повеќе големиниБог да чува,од еден клип аправат кула,лелееееееее чудо големоо,ајде сега сите да се смееме да не пропадне смешката...он нека си дава голови а за друго гајле ни е.
Сакаш да кажеш има уште еден педер во Манчестер ?И мене на тренинг да ми се сличеше вакво нешто ќе се зачудев, ќе си речев на кој му станува патлакот среде толку машки:pos2:
Де бе сеа па и вие со вашите заебанции..Како и да е и да има 1 не е ништо..У Ливерпул се 2Сакаш да кажеш има уште еден педер во Манчестер ?![]()
Де бе сеа па и вие со вашите заебанции..Како и да е и да има 1 не е ништо..У Ливерпул се 2
А од кај знајте тој шо му станал можда мислел на девојките шо ги дупчел претходната ноќ.![]()
Дај барем ти не ја тупиСакаш да кажеш има уште еден педер во Манчестер ?![]()
kolku los photoshop rakata na golmanot u sredina i pozadi igracot gore crno hahah nekoja druga slika mozele barem da se potrudat lugjevo ebate ja podobra ke napraamЕве ги заљубените
![]()
Ова е кога Ливерпул освоија Лига на Шампиони 2005 мислам беше.Еве го и видеотоkolku los photoshop rakata na golmanot u sredina i pozadi igracot gore crno hahah nekoja druga slika mozele barem da se potrudat lugjevo ebate ja podobra ke napraam
Џои Бартон од Њукасл доби казна заради црвениот картон против Ливерпул:
![]()
![]()
Ќе треба да плати и вкупно 120,000 фунти.